Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Domácí near-field repro

o Navštíveno 904x o
o 18.10.2010, 15:10 | Radeggast
Čau klubáci...

Tak jsem si říkal, že si k mému pecku pořídím nějaký nový repráčky... Měly by být aktivní + near-field a cenovkou do 5.500... Nevím, jestli tady nějak pochodím, kdyžtak se zeptám na auidowebu...

Co jsem si vyhlídl, tak:
1. AudioEngine - [ Link ]
2. KRK - [ Link ]
3. M-Audio - [ Link ]

U těch dvou posledních bych se zeptal na možnost poslechu...
Nějaké osobní zkušenosti, co byste doporučili zařadit do mého výběru??? Díkec...

o 18.10.2010, 17:43 | cubajs
Ještě bych ti tam přidal tyhle genelec [ Link ] a taky značku alesis, ale co sem koukal tak jich moc na seznamu/zboží není...
o 18.10.2010, 18:16 | Zdeny60
Ty woe, už jsem se děsil,že se tu zjevil další hifista a ke všemu stejně postižený, jako já - poslechem v BPP (NFL):-)
Předpokládám, když řešíš konec řetězce, máš vyřešen jeho začátek -tzn. zvukovku, DAC a SW, bezhlučný fan.

Jen ti nechci brát iluze, tato aktivní řešení je naprosté minimální minimum bez nároku na lepší kvalitu zvuku. Koncové stupně postavené na bázo IO, chlazení řešené bůhvíjak, protože je vše nacpané uvnitř.

Jinak kdybys přitlačil, tak mrkni na aktivy Dynaudio:-) Trochu jiná cena sice, ale na míle jiný zvuk...
A pokud máš možnost řešit ještě v digitální části parametery místnosti, tak jis v nirváně a sestav ti vydrží na hooodně dlouho.

Ale já to beru z maximalistického pohledu, tak mě neber vážně:-)

o 19.10.2010, 00:06 | Radeggast
Ještě nejsem pevně rozhodnut pro cenový strop (možná ho ještě zvýším), ale v tomto okamžiku mi zbývá pouze jedna možnost a to právě aktivní repro, protože bych to za tu cenu neseskládal...

Jinak, zdroj pořádně moc vyřešen není... Pod hledáčkem mám M-audio MobilePre, ale zatím jsem nehledal, zda by bylo možné přes zvukovku tahat signál do repráků a zároveň měřit jejich průběh přes mikrák... Jinak jsem pokukoval i po jeho levnějším bráchovi M-audio FastTrack... Musím však dohledat i testy a rozdíly v ext. vs. int. zvukovce...

P.S. Jinak bych si rád vybral do těch 5.500, jestli do toho proniknu víc a budu si o tom čím dál víc číst a získávat víc a víc info, tak to skončí špatně, protože budu chtít lepší a lepší... :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4046 sekund.