Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: lednice málo chladí?

o Navštíveno 3900x o
o 18.10.2010, 11:05 | xSam
Koupil jsem si lednici [ Link ] a přijde mi, že málo chladí.
Na lednici jsem nastavil nejvyšší výkon a na spodní polici má 7 stupňů, což mi přijde dost málo. Očekával bych, že tam bude max 5 stupňů na poloviční výkon.
Myslíte, že to je chyba, nebo prostě vlastnost lednice?
Vyznáte se v tom někdo?
Díky za rady

o 18.10.2010, 11:15 | choze
1. co se píše v manuálu
2. je možné že tam není dost chladiva
3. zavolej a reklamuj.
o 18.10.2010, 11:27 | Lucni.konik
nechal jsi ji "odstát"?
o 18.10.2010, 11:30 | xSam
V manuálu o teplotě není ani slovo.
Odstát jsem jí nechal asi 6 hodin, přestože v manuálu píšou že se může zapojit ihned.
Do servisu volat zkouším, nikdo nezvedá:-(
o 18.10.2010, 13:06 | ddawe
řešil sem podobnou věc minulej mesic na lednici Gorenje. Z ničeho nic přestala chladit lednička, při nejvyšším stupni 7 bylo v lednici 13stupňů, jídlo se zkazilo,prostě paráda...
A v mrazaku bylo v te chvili -24st.

Prijel servisák a řekl že je v ni málo chladiva, a že je to součástí motoru. na miste vyměnil motor a jede to. Ptal sem se co to způsobilo, a pry asi vyrobní vada. Lednici sme doma měli 8měsíců.
o 18.10.2010, 15:43 | Kleneex
Kup si Liebherr ;-)
o 18.10.2010, 15:58 | Luke_288
a když moje chladí moc i na nejnižší stupeň tak pomůže odpuštění chladiva?
o 18.10.2010, 18:13 | Dudelina
Jestli máš na maximum 7°C, tak jak říkali kluci - taky jsem pro málo chladiva - jako u auta.

Kleenex: Myslíš ten Liebherr, kde teď tátovi měnili nějakej ventil či co; nebo v ní prostě syčí chladivo atd.? :-)
Já už jsem z toho vyrostl a to jsem za Liebherr chtěl tehdy ten cca dvojnásobek ceny jiné adekvátní lednice dát.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3666 sekund.