Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Svařování plastu rady atd.

o Navštíveno 551x o
o 17.10.2010, 01:04 | Kesam
Zdar budu zase něco trošku dělat na autě tak se chci optat co je ktomu třeba jak je to těžké.Tak to sem sypejte jde mi o upravu plastového nárazníku na Ford fiesta rv 00 na mou 96 takže celej zužit a pak dovařit ke světlum.

o 17.10.2010, 01:50 | Kesam
Kámoš svařuje koupil si svářečku za 11 000kč tak nevím jestli má cenu kupovat něco v rozmezí 1500 až 2000kč někde z aukra atak.Chci si to udělat sám a taková věc se muže hodit i do budoucna.
o 17.10.2010, 02:27 | PachezZ
Ti tu levnou klidne pucim, a pak posud sam jestli to ma cenu... tam bude nejvic kouzleni beztak v tech nastavcich to zatim vypada...
o 17.10.2010, 02:28 | PachezZ
Teda pominu-li ruce, ktery ty mas ale sikovny :)
o 17.10.2010, 02:30 | Kesam
A kdy pojedeš budějce co jsi svařoval ??? Jak ti to šlo mám na mysli třeba tuto koukni na ní. [ Link ]
o 17.10.2010, 10:42 | fredh
Ty levný svářečky nemaj cenu. Sice s tim něco uděláš, ale bude to total ojeb. Kámoš co tu svařuje plasty, tak má taky profi svářečku a s tím to de neporovnatelně líp. Má to teflonovou nebo jakou špičku, aby se na to nelepil plast atd.

Jinak musíš při svařování používat stejnej druh plastu. Když svaříš jeden druh plastu k druhýmu, tak to třeba chvilku držet bude, ale pak to pukne. Není na tom nic těžkýho, ale chce to pořádnou svářečku a odvětrání:)
o 17.10.2010, 11:00 | Phitypaldy
Na plasty jedine tady tohle [ Link ]

Chvilku jsem to delal a jak uz tady padlo. Musis svarovat stejnym materialem(nejhorsi jsou chladice, co vyrobce to jiny druh plastu) a mit dobre odvetrani mistnosti. Prasklinu nebo spoj musis vzdy nejakou frezkou prohloubit, aby mel spoj co nejvetsi plochu a do te drazky pak roztavit ten plast, ktery je nejlepsi si narezat na cca 0,5-1cm pasky a pri taveni to vtlacet do te drazky. Musis mit stejnomerne roztavene vsechny kusy ktere k sobe svarujes. Je to skoro jak pri svarovani zeleza plynem.
o 17.10.2010, 13:14 | jura.j
co se týče svářečky , nastavování teploty je jasný , darda sů ty nástavce.
já mám v práci nástavec , svařuju enom PE , drát na jiný materiál , třeba abs v temto průměru nezeženu a druhý nástavec je prej drahý , cca.2500.-
chce to vědět , na co to potřebuješ , jaký drát , průměr nastavca a néni problém.
o 17.10.2010, 13:20 | Kesam
Ty krávo za 20 to bych si radši 10 přihodil a vařil doma i Hlínu :D
Jsem domluvenej s Pačesem že mi pučí tu levnou když to nepujde skusím kámoše aby mi pučil tu za 11 000kč njn nárazníky jsou na cestě :-)
o 17.10.2010, 15:48 | xenonman
mel jsem tu z aukra za 1500,- už je ko :-), moc to nevydrží, taky neco hledam ale 20tis mi prijde jako nesmysl pokud nekdo budete mit nejaky tip
o 18.10.2010, 20:13 | Kesam
xene no to je ranec pro někoho kdo se tím živí budiž ale pro mě ne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3921 sekund.