Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Díly na turbo a poloosy? Kde?

o Navštíveno 361x o
o 15.10.2010, 21:01 | cezetko
Ahoj všichni,
dal jsem auto do servisu z drobnejma problémama a vylezl z toho nepříjemnej verdikt.
Mám v háji regulaci turba a poloosu.

Na turbu je špatnej ten bubínek (táhlo). Prostě turbo, když má přestat plnit a sklopit lopatky, tak táhlo zadrhne, v turbu zůstane tlak delší dobu a auto vyhodí chybu tlaku turba. Zkusím to nějak rozhýbat (i když nevím jak), ale raději rovnou sháním novej ten bubínek. Neumíte někdo? Jedná se o turbo garret 46786078.

Další problém je, že mi u poloosy odešel vnitřní kloub, takže sháním i poloosu. Jetá je asi nesmysl, takže bych rád obě nové.

Jedná se o tyhle:
[ Link ]
a
[ Link ]

Neumíte někdo levněji, případně jinek tip?

Díky moc, Michal

o 16.10.2010, 09:34 | cezetko
tak poloosy vyreseny, bubinek urgent :)
o 16.10.2010, 09:38 | ruffrider
o 16.10.2010, 10:11 | Nismo.Power
tak tak , jedině opravny na turba budou mít wastegate.... popř. si zjisti na kolik je barů stavěná a podle toho se tam nechá dotlačit jiná nebo dát klidně slabší a koupíš si MBC a doladíš si to na požadovanej tlak pokud tam je čistě mechanická wastegate bez el. regulace
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3624 sekund.