Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O co jde??

o Navštíveno 712x o
o 15.10.2010, 17:18 | FBS
O co jde? je to nějaká reklamní akce? skrytá kamera? nebo jen prostě časem vyjde najevo že to byla videomontáž?

Prostě mi na těch dvou videích něco brutálně nesedí a divim se že to novinky.cz "otiskly" celkem natvrdo - nikde žádnej háček, žádnej joke... Je to ověřený? Prostě mi připadá jak kdyby obě videa byly nepovedené videomontáže...
[ Link ]

o 15.10.2010, 17:22 | dolph
první video ještě jde.. ale to druhé?? to je jak z nějakého dvojkového ruského filmu :))
o 15.10.2010, 17:25 | FBS
teď jsem prošel diskuzi od příspěvku a jen dva z x příspěvků se pozastavují nad důvěryhodností nahrávky... Dělají si z nás Novinky.cz dobrýden? :-)
o 15.10.2010, 17:28 | FBS
dolph: Obě videa sou amatérsky dodělaná a nepravděpodobná. Když už by se vlk stáhnul z divočiny do města, určitě nepůjde na parkoviště obchoďáku, kde je x desítek lidí a nebude se rvát o prázdnou igelitovou tašku. A kdyby už zaútočil, kameraman by asi daleko nedoběhl a pěkně by mu dal zabrat...
o 15.10.2010, 17:31 | FBS
stejně tak by nejspíš neběžela smečka vedle auta po dálnici/silnici :-))) přecijen je to ještě pořád divoké zvíře...
o 15.10.2010, 17:34 | dolph
no jo asi máš recht.. koukal jsem na youtube a tam jsem ani jedno z tech videí nenašel.což se mi nezdá že by to tam nebylo
o 15.10.2010, 17:37 | hawai | Upraveno: 2010-10-15 17:54:07
už jen to že ve druhym videu se natáčí na dvě kamery.
záběr na dálnici-dobře, beru
záběry z auta- nepravděpodný, a i kdyby, tak proč by se s tim někdo patlal a sestříhával soukromy video s videem z dalnicni kamery
o 15.10.2010, 17:45 | FBS
navíc nasvícení dálnice, zdroj není vidět, ale je to něco silnýho, co by řidiče ve směru policejního auta dost oslňovalo, zvuk vrčících vlků nekorespondující s jejcich pohybem a vůbec všechno, to je parodie jak prase. Minimálně reklama na novej ruskej film 3. kategorie o invazi vlků :-)
o 15.10.2010, 17:48 | Legacy 2.5
Tak jako když jinde medvedi chodí k domům a do domů a hledají potravu, to samé jako jinde třeba i hyeny, tak nevím proč by tomu tak nemohlo být u vlků? A to že by se báli lidí? Když je to smečka 5 vlků např. tak nevím, čeho by se měli bát a hlad je prostě žene do města.
A to video sestříhaný, tak to asi těžko někdo jen tak dostane k záznamům kamer dálnice, spíš ten, co to natočil v tom autě, to dal nějakým novinářům a ty našli i ten záznam z kamery.
o 15.10.2010, 18:12 | Kacko
To prvni video(dalnice) je jasnej fake.
Za prve - videli jste uz nekdy takhle sestrihane video z policejni kamery a mobilu ucastnika?
Za druhe - a to je myslim rozhodujici - pustte si to znovu a koukejte jak ten polda otevira zadni dvere od auta. Na zaznamu z policejni kamery je otevira levackou a hned naseda. Pri dalsim strihu a zaznamu z mobilu je videt, ze je otevira pravackou a v levacce ma doklady a vysilacku(0:31 - 0:35).

Tim padem bych rekl, ze to druhe nebude o moc verohodnejsi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4181 sekund.