Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc se superbem :)

o Navštíveno 799x o
o 15.10.2010, 09:32 | Vasekkch
Už delší dobu slyším bouchání od pravého předního kola. Když tu samou díru přejedu se sešláplou brzdou, tak se rána neozve, ale krásně tlumená. Před pár dny jsem dal nové desky a vodící gumičky ve třmenech. O dost se to zlepšilo na menších dírách, ale na větších to pořád je... ted babo rad. Někdo na skodahome měl stejný problém, ale vyřešil to až nový třmen, nicméně mi není moc jasné proč. Ještě jsem objednal nové vodící tyčinky, ale nedávám tomu moc šance.

o 15.10.2010, 09:45 | Nismo.Power
a máš tam dobře napnutou tu "pružinku" ?
o 15.10.2010, 09:54 | Vasekkch
Jo pružinku jsem dával pro jistotu fungl novou. Fakt už nevim :/
o 15.10.2010, 09:56 | Vasekkch
Ještě ta samá rána se ozývá, když jakoby pocukávám při couvání
o 15.10.2010, 10:04 | Nismo.Power
tak pak leda už fakt jen ten třmen.....

deska u pístku je vycentrovaná tim jak je naražená do pístku zatimco deska venkovní nemusí bejt aretovaná v třmenu a je tam jen tak volně při montáži daná k vídítkám na těhlici... když jí tam dáš tak může mít vůli jakoby nahoru dolu tzn že je těhlice už tak vymletá od destiček že tam při zabržení lupne destička .... když dáš novou tak ta má na sobě nátěr tudíž se to může na chvilku takhle lehce zlepšit...
když by to bylo tohle tak nová těhlice popř. vzít ty desky a navařit tam pecku a ubrousit jí tak aby se nemlela po nasazení k vodítkám na těhlici..... třmen jako takovej nemá u tohohle systému snad kde bouchat, i když sou vymletý gumičky tak to maximálně pískaj desky o hrany kotoučů ale žádný kovový rány....
o 15.10.2010, 10:09 | Vasekkch
Já mám adeptérové brzdy, tudíš max bude vymletej adaptér/držák nebo brzdič. Nicméně deska je přilepená a nevypadá, že by se mrcasila. Pro zkoušku jí můžu něcím vypodložit aby fakt měla zabráněný pohyb.
o 15.10.2010, 10:12 | Vasekkch
Foto z netu jak to vypadá

foto k příspěvku  od Vasekkch

o 15.10.2010, 10:14 | Nismo.Power
tak leda ten adaptér teda.... je možný že je z nějakýho matroše kterej se časem vymele....
o 15.10.2010, 10:18 | Vasekkch | Upraveno: 2010-10-15 10:38:12
adaptér stojí asi 2ku...tak je to takovej blbej pokus omyl, ale zkusim to :)

edit: nový stojí 3ku, ale kámoš má zánovní, tak to vyzkoušim
o 15.10.2010, 10:40 | GooGoo
Ten problem co popisujes jsem mel taky, ale u jinyho auta. Taky me chteli menit trem, a buh vi co jeste. Nakonec jsem zajel jinam, a prisli na to, ze je nacatej cep na rameni. Vymenilo se rameno a je klid :-)
o 15.10.2010, 10:56 | cupra.165 | Upraveno: 2010-10-15 11:13:42
Tipuji vymletej zavit adapteru.
o 15.10.2010, 11:09 | Vasekkch
Tak zánovní adaptér mám u sebe, tak jsem zvědav na změnu :)

foto k příspěvku  od Vasekkch

o 15.10.2010, 11:10 | Vasekkch
vympletej závit být může, protože jsem dost dlouhou dobu jezdil bez té pružinky, takže třmen si lítal jak chtěl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4503 sekund.