Navštíveno 1117x

Poradíte někdo kde sledovat RTL online?? Nemám kabelovku ani satelit a rád bych se v sobotu díval na online přenos na RTL, bude to mazec :)
Mazec to bude řeším to stejné.. Ale když sem se tu minulej rok na podzim ptal na zápas Haye-Valujev tak nikdo nic.. :-( Každopádně sem měl vsazeno.. :-))

14.10.2010, 20:13 |
relax box me nejak moc nebere, ale klicka (aspon jednoho z nich :) bych opravdu moc rad videl boxovat ... takze kdyby nekdo nasel odkat, tak sup sem s tim :o))
no já jsem právě v D na služebce, tak můžu zabukovat pokoj přes víkend a hodit tu webku na puštěnou TV, nebo něco, páč jedu zítra dom :-))
[ Link ] najdi si jejich zapas, zbytek bys mel zvladnout ;)
pekne trapnej box, ten Briggs tam jen postava, mava pred sebou rukou a dostava nakladacku, se toho Klička snad ani nedotkl
tak tak,amerika dnes dostane na prdel :-)
10 kolo bylo kriticky,do toho 11 bych uz radeji nelezl :D
Je tam jasny handicap,Klicko ma delsi ruce a je vyssi..to je vzdy kolem 60 procent uspechu
Asi tak.. Zkusil sem vsadit proti Kličkovi kdyby náhodou šel na zem.. (Ale věděl sem,že se to nestane).. Ale jak píšu kdyby náhodou.. :-)) Briggs toho opravdu moc nepředvedl,žádné kombinace,žádné udery.. Vše šlo snad jen na tělo a vše přes kryt.. Kličkuv styl se mě také moc nelíbí pohyb,rychlost,technika.. Ale tady si vítěztví zasloužil..
Ted už jen čekat na zápas Kličko-Haye.. :-)
A kde jste se koukali? To jak sem dal,nebo to bylo i někde jinde kde se dají sledovat online sporty..?