Navštíveno 514x

Máte někdo tip, kde by se dal sledovat fotbal na netu on-line? díky
sim tě, to co předvádějí je škoda s tím ztrácet čas. Dneska třeba vyhrajou a dají více golů a hnedka z ich zase budou dělat hvězdy, českej fotbal nemá cenu sledovat, ani proti Skotsku jsem nekoukal
to já taky nekoukal, ale teď jsem si řekl, že jako oddychovku bych si to dal, lepší než ordinace:-D

12.10.2010, 20:00 |
relax Legacy 2.5: nevim jestli jsi videl posledni zapas se skotskem, ale tam predvedli velice slusnej vykon - at uz co se tyce herni kvality, tak co se tyce nasazeni do hry. A ze by z nich nekdo delal hrdiny ? nevsiml jsem si ...
C...arlos: dik za typ

12.10.2010, 20:05 |
relax btw stoperska dvojce lichtnstejnska - Martin a Michal Stoklasovi ? :o) co to je :D
relax: No nedělají, neb jen 1:0, teď čekají tak 4:0 nebo tak něco a zase budou za hvězdy, vždy to tak bylo a je. A slušný výkon? Nevím, neviděl jsem, ale 20 nebo 22 střel na bránu a 1 gol? To je kvalitní výkon? Jo, až uhrajou plichtu se Španělskem nebo takový "výkon" jako proti Skotsku předvedou proti španělům, možná se pak někdy zase na ně podívám. A nejde o chvilkové neúspěchy, ale už pár let to stojí za h....!
Legacy: no a co? ale vyhrály a to se počítá. Sám je nemám rád kvůli kauzám a kvůli tomu jak se stavěli k reprezentování, ale výkon to byl krásný a konečně se na to dalo dívat..

12.10.2010, 20:31 |
relax jako Midnite - a i kdyby dnes dali 10-0 .. zitra se napise, ze zvladli zapas a prejeli soupere, ale hvezdy z nich mozna budou az se dostanou na euro

12.10.2010, 20:35 |
Pekys a je po fotbalu :(
jinej link by nebyl?
smejdi
This channel doesn't exist or it has been banned.
kurva nejede to....a jinejlink nemuzu najit asi to vypli ze prohravaj bo co

12.10.2010, 20:44 |
DaveX No je to i na Sport1 pokud někdo nevíte.
tak mi tam ukaz primej prenos :-)

12.10.2010, 20:53 |
Pekys ze sport1 to bylo streamovany, takze to tam jde, bohuzel sport1 nemam. Nj, 2:0 sem videl, to staci :) Snad neprohrajem :)
tyvoe, na sataku sem nasel sport 1
takže už zase vidím obraz, takže by to mohlo zase chvilku jít
tappaja: na jakým, já mám cslink a mám to kodovaný, páč to nemám zaplacený...
mno, sem to zakrik, maj asi poruchu nebo co, za chvili budeme pokracovat...
tak to kluci zvládli, ale šancí hodně...

12.10.2010, 22:03 |
relax spis bych to specifikoval jako polosanci hodne - vzdy tam chybelo neco malo, aby to opravdu ta sance byla :)