Navštíveno 1008x

nic jinýho si nezasloužej :)

12.10.2010, 15:35 |
Kesam Pěkně dneska jsem něco viděl u pumpy jak za ním dojeli on jim to vysvětlil nasedli a hurá do zákazu jednosměrky číhat na dalšího.

12.10.2010, 21:36 |
Mika Nismo, co to meleš ?? Jsi stupidní nebo co? Na tom videu jde vidět jak si lidé váží práce strážníků. Hnus, co jinýho dodat.
Mika:Ono je to spíš o tom,že se řidiči setkávají s přesně stejným chováním - ovšem z uniformovaný strany...za těch 19 let,co mám řidičák jsem se taky setkal(bohužel)i při běžný silniční kontrole s chováním policistů/strážníků o kterým moje babi vždycky říkala "ten má hubu na velkou facku"...chápu,že je to všechno o lidech..ale na tom,že si některý jedinci léčí svoje komplexy uniformou,(a je celkem jedno jestli jsou od MP nebo PČR)tak na tom je bohužel něco taky...
Jako Rustapha - plně souhlasím (také jsem se s tím setkal v reálu) a dodávám,že místo manuálu,kde nemají strkat ruce,by se měli více věnovat teoretické přípravě.

13.10.2010, 21:21 |
Mika A proto říkám, každý policista by měl mít minimálně pět let odmakaných, proto aby si vážil obyčejných lidí. To bohužel dnes není a to je pak vidět na ulici. :-(( A né každý je hlupák, a taky každý nemůže být génius.
Já nevím, ale mě připadalo, že ten borec má něco našprtanýho a jen čeká, až s někým bude moct vyjebat a nachytat ho na něčem, co nezná podrobně (i když by asi měl).
Z rozhovoru mi připadlo, že ten na tom skůtru mele neustále to stejný dokola, kolikrát se přeřekl a zakokcal.
Kolikrát měštáci jsou jako tataři,ale za x desítek hlídek co jsem byl zastaven jsem neměl nidky při slušném chování (žádný frajeření) problém.
Nikomu svůj názor nenutím
Tohle na mě zkoušet někdo v mojí práci,tak ho pošlu do p*dele...což oni bohužel nemůžou.
Já v tom vidím provokaci, borec chtěl hodit machra. KDyby to pak odnesl na policii, fajn,ale zveřejnil to někde na webu, aby ho lidi obdivovali, takže takové divadlo.
Kdyby zatavil, polda by se ho zeptal. Požil jste alkohol? Ne! Tak mu daj fouknout, on je v pohodě že nic nepil a jede dál bez tlaku.