Navštíveno 5746x

11.10.2010, 07:53 |
tykeev | Upraveno: 2010-10-11 08:10:16
Pánové, byl by někdo schopný zjistit majitele vozidla dle RZ?
Co mi provedl dneska za prasárnu snad radši ani psát nebudu, protože tohle jsem snad na silnicích ještě nezažil...
Předem díky
pokud tě nenaboural a neujel, tak bych to neřešil, lidi jsou dneska neskutečný hovada
mladej frajírek + totální vytlačení na svodidla zprava na dálnici za plného provozu
situaci jsem ustál, ale jen tak to rozhodně nenechám
2 Tykeew:
Kamo, osobne bych to resil na miste - dojet, zablokovat, vytahnout z auta a poucit o pravidlech chovani a bezpecnosti silnicniho provozu! :o) jinak drzim pesti, aby jsi pana nasel... Neni zle mit znamou na dopravce ;o) i kdyz ani tak se to samo nemuze... Ovsem vime, jak to chodi!
Zisti si poisťovňu z webu, zavolaj tam že mu niečo spadlo na parkovisku (peňaženka bez dokladov) a že by si to rád vrátil :-)
přes pojišťovnu to už řeším, napadlo mě to ještě ráno... tak uvidíme :-)

11.10.2010, 14:46 |
Lumík dej pak echo jak to dopadlo

11.10.2010, 14:48 |
hanx tak jestli to bylo na dálnici, neni problém to nahlásit ať to zkontrolujou na kamerách ne? viz ten maník jak nedávno vytlačil tu mazdu která se hrozně rozsekala
to Lumík:
no, myslím že to dopadne tak, že panáček dostane na hubu...
pochybuju, že je každej km dálnice pod kamerama
to tykeev:
pak napis jak dopadl soud, az te obzaluje za ublizeni na zdravi :-D
to Dave1984:
a zrovna z tohohle strach nemám :-))

11.10.2010, 21:03 |
Pekys no nekdo kdo ma pristup do centralniho registru osob a majetku, takze nejaka dobra znamost na FU treba :) Ale je to zneuziti pravomoci pro dotycnyho.
Prej pojistovnu nezjistis si myslim nic moc. Nemůzou podavat informace, stejne jako policie. Takhle jsem nasel pred panelakem na ladvi auto i s klicema, a nevedel sem komu patri, a nerekli ani jmeno, natoz treba adresu apod.
tak hodne stesti pri hledani
to Pekys:
vím, kde pojištěnej a známým mám relativně dobrý, tak uvidíme :-))
zkus stk. podle spz se taky můžou podívat do registru.