Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou navigaci?

o Navštíveno 997x o
o 10.10.2010, 12:25 | maiky46
zdravim, potřeboval bych poradit pro tatu nějakou navigaci do auta, něco za rozumnou cenu,se snadným ovládáním, aby se dali updatovat mapy ideálně zdarma. co by ste doporučili?či s čim máte zkušenosti, já co mam navigaci v mobilu tak sem byl spokojen nejvíce s tomtom pak sygic a na posledním místě garmin.ale tadyty navigace sou drobet jine a dle vyrobce se dostě měni. tak se v tom neorientuju. díky moc za příspěvky

o 10.10.2010, 12:30 | endru.ondra
Garmin life time doživotní aktualizace zdarma, dobrý ovládání. Mam jí a je to ideální
o 10.10.2010, 12:38 | maiky46
tatovi by se možná libila tom tom go 750, udajně mu někde řekli že je dobra tak nevim
o 10.10.2010, 12:55 | Crimson
TomTom XXL vítěz Navigace roku 2010
odlehčená verze za 3tis. 27 států,
i můj 75letý tatík už ji zvládá :-)

foto k příspěvku  od Crimson

o 10.10.2010, 13:13 | clown
jj, tomtom je i pro blby, jen te nesmi nechat s poslednima mapama ve vychodnim DE jako mne vcera :o))) bezne te posila obracene do jednosmerky, kazdej nemec co prijede do Prahy a vjede do jednosmerky z druhy strany ma TT :o)

ofiko aktualizace po roce za 50-70 euro .., coz je v pohode

osobne jezdim s cimkoli co ma iGO, protoze aktualni mapu tam nahraje kazdej, kdo umi pripojit usb disk a pozna praci s adresarema

u Garmina.. no nevim, cca dva mesice zpet mne posilal k benzince co je pod nuselakem v pulce nuselaku doprava :o))) takovy maly problemek, asi rok neopraveny
o 11.10.2010, 09:17 | maiky46
nejlepší je že co čtu testy tak v jednech testech je tomtom nejlepší v jiných zase nejhorší a to jsou clekové testy nikoliv na konkretní zaměření.. co se na nich nelibi moc mě ty drahe aktualizace ale předpokládam že to de nahrát i doma ... ješě dost doporučuji garmin,ale tam netušim vůbec
o 11.10.2010, 09:30 | clown
garmin ma velke +, a to moznost si namapovat vse na PC a pak to prenest do navi .., krasne funkci

u TT aktualizace .. na cerno po domacku .., ale jo, jde to .. , musis hledat jake mas jadro, kolik pameti, zda ti to vubec pobezi / nebo se vleze .. pak vzit meta klic k sosnute mape, nasledne dle ID zarizeni vygenerovat soubor k odemknuti .. a pak to cele prenest do navi .., coz je pruser nejvetsi, protoze to je fakt otres s tou rychlosti 150Kb/s :o)

takze ja tuhle minuly tyden regenerovat TT ONE s 1GB pameti .., takze novy jadro, protoze to puvodni neumi novy mapy, mezitim najit mapy, ktere jsou pro EU vlezou se do 1GB, takze nejlepe Central Europe 1GB, pak to cca hodku sunout s vygenerovanym klicem do navi..

osobne bych toho cloveka, co to bude pouzivat, vzal nekam do kseftu, kde mu ukazi co a jak .., TomTom je sice prima easy, ale 8 lidi z 10 nadava na ten blbej drzak na sklo s tim koleckem

jako totalne blbuvzdorne se mi jevi posledni evoluce iGO Primo ..., strasne easy :o)

jukni se i sem, chlapa ty navi evidentne bavi :o)
[ Link ]
o 11.10.2010, 13:02 | Bucci
no... nejvíc easy a ořezaný igo je iGo Amigo, iGO 2009 (iPhone a Android)... neni tam krom mapy a 3D terénu nic k nastavování...

ale přesně tohle je jeden z důvodů proč sem přešel na Navigona (Android)

s updatem je na tom nejlíp nen LiveTime Warranty Garmin (při koupi připlatíš cca 1500 oproti normální verzi) ale nafurt máš update map zdarma...
mě Garmin nevyhovuje.

Pod WM a na PNA sem vždycky používal iGO8 nebo jak Clown zmiňuje iGO Primo (nástupce iGO8), pomocí skinů a různých úprav vyšperkovanej soft...
o 11.10.2010, 13:12 | muSlim
Popravde, čo sa prostredia týka, nedám dopustiť na Navigona. Ako hardwarový tak aj softwarový (iPhone) je príjemnejší a lepší ako TomTom. Môj osobný názor, skúsil som a jazdil som dosť často prakticky so všetkým :-)
o 12.10.2010, 10:54 | Bucci
Slim: droidí Navigon je bohužel uplně jinej... :-( ale zatim mi vyhovuje nejvíc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4212 sekund.