Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Habrmannův mlýn

o Navštíveno 757x o
o 10.10.2010, 10:13 | Zdeny60
Jakožto žijící v blízkosti onoho objektu jsem považoval za svoji povinnost jít na tento film. řežie Juraj Hertz.
Děj se odehrává v období před počátkem a v průběhu 2. světové války a dějově popisuje charaktery lidí, žijící tehdy v Sudetech. Od příchodu SS a vojáků WM až po odsud židovských obyvatel.

Kvalita filmu je opravdu excelentní a to jak obrazově / barvy byly laděny dle dobových fotografiíú, tak zvukově včetně všech náležitých multikanálových efektů. Takový detail, jakože zvuk je ztvárněn tak, jak ho slyší osoba v dané situace... nebývá moc často.

Ztvárnění charakterů a vzatů mezi Němci a Čechy je propracované do extremních hliubek a jde mráz po zádech, když si člověk představí tehdejší dobu. Je to silně emotivní film a bylo to vidět na konci filmu, když už byly titulky v polovině a lidé se teprve pomalu začínali zvedat k osdchodu. Během filmu nezašustil jediný pytlík s popcornem - aže si jich tam mnozí přinesli fakt hodně. Děj je drsný, syrový, ale bohužel tak to asi bylo, i když v realitě muselo jít ještě o větší masakr.

Já osobně tento film řadím mezi absolutní světovou špičku bez ohledu na obash a když srovnám nákladovost tohoto filmu např. s nákladovostí ,mnohých hollywoodských !děl", tak je to nebe a dudy. Nebe je tento film a ty dudy jsou mnohdy silně podprůměrná díla americkcýh filmových magnátů, kteří mají jen peníze na to, aby osadili světoznámě celebrity, ale skutek mnohdy zcela utek,

Já dávám 12 hvězd z deseti a kdo nebyl, doporučuji. Elitní film s elitně zpracovaným a rozpitvaným příbehem.

o 10.10.2010, 10:19 | vinzek fa
no film sem nevidel ale urcite ho skouknout chci a ta doba byla hold takova nekde bylo lip nekde hur me stacilo co nam vypravel dedek a to asi nikdo v zadnym filmu neuvede protoze je to az neuveritelny a je to spis na horor nez na takovejhle filmec
o 10.10.2010, 10:20 | Knightey-
Pro lenochy odkaz na CSFD :) [ Link ]
o 10.10.2010, 20:07 | Kesam
Zdeny: Právě koukám na co pujdu a už jdsem koukal na ukázku takže asi nejni co řešit a zítra s mladou pujdeme mě tyhle filmi taky dostavájí. [ Link ]
o 10.10.2010, 20:21 | Lukaash
videl jsem vcera vecer a musim rict, ze takovy ticho po rozsviceni v sale nepamatuju ...
o 11.10.2010, 07:54 | Veva
taky se chystám, tak díky za info :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3562 sekund.