Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vodafone rada

o Navštíveno 514x o
o 09.10.2010, 13:26 | dolph
Hoj. už několik let mám vodafone, ruzne telefony. a ted ai 3 mesice mam ja i pritelkyne N5230 . A skoro od zacatku nam sem tam chodí esemesky ze jsem prave zahajili vyuzivani internetu v mobilu na den. Ku*va co to je? Ikdyz na telefon nesahnu tak to prijde. Poslední dobou to chodi tak 2x týdně. Navigací to není. Máme to nastavené aby se to při spuštění navigace nepřipojovalo. Na další důvod proč by nám ty esemesky chodili nemužu přijít. Nemá někdo tip jak se toho "využívání internetu v mobilu" zbavit? A ještě jednou říkám že ikdyž telefon od rána leží netknutý na poličce tak ta sms před chvilkou zase přišla. díky

o 09.10.2010, 13:29 | Syrup | Upraveno: 2010-10-09 13:45:59
dam ti radu nad zlato- neres takovouhle vec na autohifi clubu ale zavolej na operatora :-D
o 09.10.2010, 13:31 | dolph
jasan.. ale v sobotu mi to asi nikdo nezvedne že? a přes týden jsem na to zapomněl :) uvidím co mi tady kdo poví a v pondělí tam volám.
o 09.10.2010, 13:50 | muSlim
Samoobsluha, zakázať Internet? :-)
o 09.10.2010, 13:55 | dolph
Slime to zase nechci protože někdy ten internet v mobilu potřebuju. ale ne samovolně
o 09.10.2010, 18:45 | rcman
Né, že bych ti dokázal poradit. Ale mám Vodafone asi tak 14 dní. Reklamní sms mě tak často nechoději, takže neřešim.... Ale dneska jsem tam volal dvakrát kůli nákýmu nastavení. A pokaždý mě to někdo zvednul a poradil a nečekal jsem kupodivu dýl než v týdnu...
o 09.10.2010, 19:04 | dolph
JO? kua mě to tam v sobotu nikdy nikdo nezvedal.. dnes jsem to bohužel nezkoušel :-/
o 09.10.2010, 19:20 | TROY
vyplou asistovanou GPS máš předpokládám
dále nemáš tam nějaký email účty?
dále nemáš zaplou nápovědu My Nokia?
AcuWeather
atd atd )
o 09.10.2010, 19:31 | JR
Vodafone operator jede non-stop. Videl bych to jako Troy ....
o 09.10.2010, 19:38 | wefa
V dnešní době se drtivá většina mobilních telefonů samovolně připojuje k internetu. Možností proč to tak je, je několik. Aktualizace SW, navigace (hlavně GPS moduly od Nokie :D), emaily atd.. Nejjednoduším řešením je balíček internetu v mobilu. Můžeš využívat internet denně, navigaci, a zbavíš se těchto poplatků, které často součtem přesahnou hodnotu balíčku! Pak také vypnout internet jako takový, ale nepůjdou ti MMS (navíc ty chceš občas internet využít).
o 09.10.2010, 19:49 | dolph
TROY:
asist GPS: vypnuté
email: žádný
nápověda: ne
AcuWeather a podobné aplikace: ne

JR: ok. to jsem nevědel, jutro zavolám

wefa:
balíček internetu nepotřebuju. Nemám proč. Internet mám doma i v práci.V mobilu ho využiju jen semtam v hospodě .
o 09.10.2010, 21:44 | TROY
no raději zavolej a zruš to uplně a máš klid ;)

U Nokii to řešíme docela dost - v poslední době to vypadá nejvíc na nápovědu My Nokia ač se to nezdá a pak tuna email účtu od všech poskytovatelů.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5086 sekund.