Navštíveno 1417x

08.10.2010, 21:00 |
hanzz Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Prodávají kupu postarší elektroniky a já si zrovna chci trochu obměnit hudbu v kanclu a docela bych uvítal nějaký kousek z 80. let :)
Čili, jestli jsou seriosní, nebo jestli to jsou nějací přičmoudlí typani v teplákách a se zlatejma řetězama...
[ Link ] Díky hanzz
Typani to nejsou, jsou tam vydět vše možný věci a občas i zajímavý musí to chodit člověk kontrolovat pravidelně :)
Kupoval jsem tam před lety satelit bez problémů, nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že jim tam cikáni z okolních domů (kde jich bydlí tlupy, Plzeňáci ví) nosí různý čórky. Když jsem tam byl před těma cca 5-8 lety, tak to bylo vyloženě vetešnictví, průměrná cena tak pětikilo za věc. Nevím, jestli se to od té doby zlepšilo.
Já bych se taky nebál, už to tam funguje dlouho.
Nicméně u těchto krámů výkup/prodej bych asi nečekal, že všechno zboží bude "čisté" :)

09.10.2010, 11:09 |
clown teda osobne bych zajel do praglu, dole na Konevovy je spesl studio na stary kousky ..., mam ted ale okno jak se to jmenuje

09.10.2010, 11:18 |
foxos za mě nedoporučuju

09.10.2010, 11:26 |
DaveF clown: nemyslíš P audio ? ten je Husitská 30
[ Link ]

09.10.2010, 19:45 |
hanzz OK, díky za reakce a za odkaz na P audio.

10.10.2010, 13:17 |
clown DaveF ... jj :o)) Diky, to vis, uz jsem 10 mimoprazkej :o)))

10.10.2010, 13:31 |
MaxxT taky nedoporucuji, casto se tam najde kradene zbozi.. tyhle lidi opravdu nedoporucim podporovat v prodeji.
Jako maxxT kradenýho zboží tam je mraky, vždycky přijde někdo s igelitkou a prodá to tam rychle.Ale zas na druhou stranu, koupíš kvalitní věci za pár korun(ne vždycky)