Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz - evidenčka

o Navštíveno 530x o
o 08.10.2010, 17:00 | deywis
potřebuju poradit:

Koupil sem auto, který bylo v polopřevodu na pána XY. Moje jméno ve velkým TP vůbec nefigurovalo. Jelikož tomu končila STK tak jsem ji dneska udělal. Můj dotaz zní - můžu použít protokol z STK jako doklad o evidenci vozidla i když tam nikde nefiguruje mé jméno nebo musím zajet zvlášť tu evidenčku udělat?

o 08.10.2010, 17:02 | madmaik
kdyby bylo stk na tvoje jmeno tak ti to vemou jako evidencku,takhle ale myslim ne.
o 08.10.2010, 17:02 | Pepíno_Honda
skoč zpátky na to estékáčko a oni do toho protokolu ručně dopíšou tvé jméno s adresou... Jinak by to nešlo použít.

BTW: proč si jim to rovnou neřekl, že to chceš jako evidenčku ? :-)
o 08.10.2010, 17:05 | deywis
vyřizoval to kamarád kterej tam jezdí pravidelně, řekl jim to, ale bylo mu sděleno že to tak nelze na jméno...
ale údajně na tom papíře je napsáno " protokol slouží jako evidenční kontrola"
o 08.10.2010, 17:36 | Pepíno_Honda
ale samozřejmě lze, už z logiky to je nesmysl... ty máš kupní smlouvu s člověkem v mezipřevodu, tak je jasný, že to potřebuješ rovnou jako evidenčku...

ta věta o evidenční kontrole tam je pokaždé... :-)
ale když tam není tvoje jméno :-) vrátit a oni to tam doklapnou na stroji plus razítko...
o 08.10.2010, 19:25 | deywis
tak protokol sem viděl, věta tam skutečně je. Bavil jsem se s tím člověkem co mi to zařizoval, zná se tam s nima a jezdí tam pravidelně, už několikrát se mu stala podobná situace a vždy mu sdělili že to nelze.... :-/
o 08.10.2010, 20:13 | OMEGA
Pokud tě tam nedopíší ručně tak ti to na magistrátu nevezmou, musí to být na člověka na kterého se to bude dohlašovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3545 sekund.