Navštíveno 791x

Nevi nekdo jak nastavit automatickou odpoved v MS outlook, kdyz mi nekdo napise majl, aby mu odpovedel treba, ze jsem mimo a ze odpovim az toho a toho.
diky, nejak se nemuzu dopatrat

08.10.2010, 16:53 |
soray Nastroje - pomocnik pro funkci mimo kancelar - zaskrtnes "nyni jsem mimo kancelar" a upravis vzkaz.
prave ze nic takoveho tam nemam, jinak uz jsem googlil davno, zase takova lama nejsem, mozna mam nejakou vyklestenou verzi :) je to MS Office Outlook 007
v Nastrojich to mam presne jako zde:
[ Link ] akorat bez te zalozky mimo kancelar :(
jinak uz vim, ale je to docela voser, nemam holt Exhchange
no jo, ale to musíš mít sejně Outook stále zapnutý, aby to odeslal. Nemůžeš si to nastavovat někde přes webové rozhraní mailu? To by bylo jistější, neboť pokud bude PC vypnuté a Outlook tedy nebude zapnutý, stejně to těm lidem nepošle.
mohl by ti to zaridit tvuj poskytovatel mailu - tohle je idealni reseni na urovni serveru
aha tak o je na pikacu, tak kouknu do nastaveni majlu, diky za upozorneni ;-)

08.10.2010, 20:44 |
X-sat (M)
Jedině na serveru, tak tak.
no leda,bych ti to každej den psal,že máš dovču :-)
Jj, jako Legacy - na úrovni vlastního PC bys to musel mít pořád zapnutý (včetně Outlooku), což je kravina. Tohle se normálně nastavuje na úrovni serveru, ne klienta.

09.10.2010, 10:40 |
Pekys bez exchange jedině přes pravidla a šablonu s odpovědí. Ale bude se to odesílat na každej mail kterej přijde, a musíš mít jak už někdo psal stále zaplej Outlook a nastavenej aby ti stahoval maily sám.

10.10.2010, 11:55 |
Daryl (A)
Rajdlosi Rajdlosi :-))) wm to Možna neumí, ale u mne si to nastavis v pohode :-)
no jo jdu prozkoumat cpanel :)

12.10.2010, 12:07 |
Daryl (A)
ve webmailu
jj uz mam nastaveno a funguje to na 1, dik