Navštíveno 591x

Před nedávnem jsem si kupoval přes iTunes nějaké hlouposti okolo 1-5E do Iphone4. PO měsící mi došlo vyúčtování, že mi strhávají tu a tu částku - vše v pořádku.
Dnes si chci zakoupit Navigon za 90E,ale ne a ne mě to pustit a já nevím proč.
Neustále mi to píše:
Your payment method was decline. Tap continue to sign in, than update your billing info. Následně mě to najede na můj účet, kde mám čísla karty atd. Tam je to vše v pořádku, protože mi to doposud stahovalo ty menší aplikace v pohodě.
Nevíte kde je zakopanej pes? Proč malé-levné aplikace můžu kupovat a tady tu větší ne?

08.10.2010, 08:06 |
Kamil nemáš nějaký limity na kartě nebo tak něco?

08.10.2010, 08:20 |
Kamil cca dva měsíce zpátky jsem kupoval právě Navigon a absolutně bez problémů. Mrkni ještě jednou na ty účty, jestli ti tam všechno opravdu sedí.
Tak, najel jsem do svého platebního účtu, zadal vše tak jak má být:
Typ karty
cislo karty
bezpecnostni kod
jmeno, adresu
telefon
dám done a zase:
there were errors or imission in the information. Please correct the indicated items.
Your payment method was decline. Please enter valid payment method information.
Na karte mam dostatek peněz, denní limit ověřen (30 tis)
Údaje zadávam naprosto správně:-(
Teď jsem si v mobilu přes app store koupil nějakou chujovinu za 1E. Najelo mi to do účtu, zadal jsem heslo, zadal bezpecnostni kod a stahl to.
Ten navigon jsem zkoušel jak přes app store, tak přes itunes v PC.
a to mě píše to co jsem psal nahoře.

10.10.2010, 11:52 |
Daryl (A)
Correct indicated items. U čeho mas červený hvezdicky nebo značku? Odsouhlasil jsi novy podminky ? Zkus znovu vyplnit kartu. Nemas tam nedokončené platby ? Drobné věci se strhavaji Až později, velké věci se strhavaji hned. Pokud neprošla malá platba tak další nákupy nepustí.
Jo a na kartě mas limity pro každy typ operace různý. Jiny na vyber, Jiny na platbu u obchodníka a jiny na platby přes internet.
Daryle, psal jsem ti na icq, autorizuj mě prosím. Dík