Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Na slovensku to taky nemají jednoduché:((

o Navštíveno 820x o
o 07.10.2010, 21:19 | Kesam
Tak těch 15 minut si dejte možná se tu mezi nepřispusebenýma máme ještě dobře :( [ Link ] #!

o 07.10.2010, 21:32 | dedo
pán Kotleba je fašistické hovädo, a ani to nemusím pozerať, stčé ho chvíľu počúvať
o 07.10.2010, 21:45 | Kesam
Jo on tak i vypadá takhle tam získá voliče.
o 07.10.2010, 22:04 | Mika
..jednou bude líp, já vím :-)
o 07.10.2010, 22:38 | cuir
rikam to porad dokola...kulka je levnejsi nez tisic slov.
o 07.10.2010, 22:54 | Dusheck
no mazec , zas sem akorat nasranej pred spanim :D
o 08.10.2010, 04:54 | vinzek fa
nj cigani sou horsi nez velka voda
o 08.10.2010, 07:15 | Zdeny60
Já jsem to viděl teď, když jsem vstal. A říkám si, proč se ráno neprobudím s písní na rtech a úsměvem na tváři? Vždyť TOTO, co je v to videu je MASO? kvůli kterému má být člověk nas*aný.

Můj názor? Neřešitelná věc. Dokud nebude zákon ( a ten nebude, protože UR by nám udělala ty ty ty), tak nebude moci žádná státní složka zasáhnout adekvátně. To je první věc. Druhá - dokud se budou množit jako krysy a potkani (zatímco bílých ubývá), tzn. nebude zákon na regulaci jejich populace (který zase nebude, protože by to bylo upírání základních lidských práv), tak počet se bude měnit v černých prospěch. A dokud nebude zákon, že až si budeme moci chránit majetek a zdraví bez následného postiju (ten taky nebude, protože by šlo o rasizmus aten EU netrpí :-), tak klid nikdy nebude...

Je mi na blití.
o 08.10.2010, 07:17 | imax
Kotleba je extrem, ale bohuzel ma v dosti otazka pravdu, to normalni lidi jsou dikriminovany ne romove!!
o 08.10.2010, 07:38 | Arnie_one | Upraveno: 2010-10-08 08:02:04
Staty si o tohle koledujou. Do stran se dostanou vylozene extremisti, jak u nas tak v SK, Holandsku, Belgie atp. Staci koukat na zpravy. Bude se to jen masove rozrustat.
o 08.10.2010, 07:51 | sotek
Nevadí mi že žijou jako prasata, ale vadí mi že pro ně neplatí pravidla jako pro nás ostatní. Komu by se nelíbilo dostat nový byt? Já musím makat abych uživil rodinu, abychom mohli splatit bydlení. Oni nemají žádné povinnosti a práv maj víc než my.
Furt si stěžujou jak se tu mají špatně, jak jim ubližujem. Nikdo je tu nedrží, tak ať táhnou. Ze mě udělal rasistu stát.
o 08.10.2010, 08:14 | party_boy
Tyhle reportáže mě dokážou teda kvalitně nasrat.
o 08.10.2010, 08:25 | Briann
Neskutecny....
o 08.10.2010, 16:33 | doronel
Největší pecka je ten amík na konci, když říká, že podle "jejich zkušeností z USA je jediným řešením úplná integerace" :-))))))))))) looooool
Američani už to v minulosti i v součastnosti několikrát předvedli, jak taková interace made in USA vypadá.
Jestli na to mají recept, jak úplně integrovat někoho, kdo se integrovat nechce, tak ať ho zveřejní (mimo toho, že někam pošlou pár vojáků). Plno států jim za to určitě rádo zaplatí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4 sekund.