Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT - Adobe Acrobat 9

o Navštíveno 609x o
o 06.10.2010, 23:17 | hanx
Zdravím pánové, potřebuju pomoc s Adobe Acrobat 9

Mám dva soubory PDF, v jednom mám sudé a v druhém liché stránky jednoho dokumentu. Potřebuju tyhle dva PDF soubory spojit v jeden tak, aby se stránky správně zařazovaly střídavě po jedné po sobě. Tzn první je 1. stránka 1. souboru, následuje 1. stránka druhého souboru, potom 2. stránka 1. souboru, následuje 2. stránka 2. souboru atd.

Napadá někoho jiné řešení než ručně stránky jednu po druhé přehazovat na správné místo? Ono to totiž nejde ani takhle ručně, jelikož při každém přehození stránky na správné místo se pořadí těch stránek mění, takže jen klikat myší nestačí, musel bych stránku po stránce v celém dokumentu hledat... Nemluvě o znovunačítání všech náhledů stránek po každém přesunutí stránky, což taky pár sekund trvá... Jsem už opravdu v koncích...

o 07.10.2010, 00:32 | koren
delal jsem nejakym programkem pod gpu.rozsekat na jednotlivy stranky a pak spojit do jednoho dokumentu.
o 07.10.2010, 07:22 | Petura | Upraveno: 2010-10-07 07:39:22
leda nějakej pdf editor, ale jestli to je text, tak bych si s tím dal práci a zkusil bych to stránku po stránce (v požadovaném pořadí) kopírovat a vkládat do wordu
o 07.10.2010, 08:36 | Šestikule
zkus PDFsam ( [ Link ] ), rozsekáš na stránky a spojíš zpět
o 07.10.2010, 17:39 | hanx
mám adobe acrobat, ten umí všechno co tu píšete, jenže mi to nijak nepomáhá :-D ale díky za snahu, už je to vyřešeno
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3934 sekund.