Navštíveno 908x

Význá se někdo viz nadpis?
Jedná se o starý psací stroj Continental.

je to jednoduchy: kolem toho gumoveho valce protahnes cisty papir a podle toho, jak mackas tlacitka s pismenama, tak se otiskavaji na ten papir.
fakt? díky už je mi to jasné.
omlouvám se zapoměl sem napsat, zajímalo by mě, jakou mlže mít hodnotu. Není tam nikde přímo štítek, jen malý plechový na kterém je vyryžené tuším že číslo 82. Z toho bych usuzoval, že pokud je to výrobní, tak je to jeden z prvních stroju tohoto typu.

04.10.2010, 19:06 |
Antonio | Upraveno: 2010-10-04 19:21:51
Moc tomu nerozumim,ale za posledni dobu jsem koupil 3 a nejdrazsi stal 500kč... kukni na aukro
Po inzerátech sem koukal a někde je jak píšeš za 500, jinade za 1000,-a viděl sem i za 1500,- stroj je plně funkční. jen nevím přesný typ. a proto netuším cenu.
Výroba okolo roku 1930 cenovka 800-1500 dle stavu
jejda to je to až tak staré?
tak stav je dobrý, je stále funkční a dá se na něm normálně psát.
Pokud chceš prodat tak si dej někam inzerát na 100% se prodá cenovka 1200.- Někdo koupí jako dekoraci. Jen vyfoukat prach. Nemazat a neleštit a pod.
jj očista ho čeká i když byl celou dobu zabalený tak prach se dostane skoro všude. A nevíš nějaký konkréní typ kam?
tak presne tenhle typ sel asi pred 15ti lety do srotu pri velkym uklidu pokoje :) tim nerikam ze to nema cenu . jen u nas to nikdo neocenil :) vazilo to asi 55kg:))