Navštíveno 710x

Doporučte mi co do kvality WIFI USB, případně kartu do PC, aby nebyl problém se signálem, když WIFI modem je v patře RD a PC bude dole v přízemí, v místnosti pod tou s modemem?
Bude stačit třeba tohle:
[ Link ] Když jsem dole s NTB tak signál je dost v pohodě, NTB je HP, tak snad by neměl být problém ani s WIFI USB ne?

03.10.2010, 14:32 |
clown notebook ma antenu okolo LCD, USB ma antenu max 2x2cm, zisk 0 0 hovno.., takze max jako nouzovka .. navic to budes mit za PC, schovane .., za mne ne.
Ale samo, ze zalezi na tom, z ceho je barak postavenej atp :o)
nezapomen, ze to neni TV, takze nejen ze signal prijimas z velke anteny, ale taky jej vysilas !
obetoval bych o par set vic a koupil bych neco s externi antenou.
tak jsem vymyslel USB + k tomu externí anténu, ten USB bude na USB kabelu na okně + i ta anténa, PC u okna, tak to mi neříkej, že na to už to nechytím :-) Když tak i ten modem natáhnu na okno :-) teď je asi 2 m od okna

03.10.2010, 14:40 |
clown ale jo chytnes .., jen pocitej, ze to je fakt znatelne jinak nez u integrace
to i ta mrdka acer one, ma oproti USB signal nekde o 30 lepsi..
Mám
[ Link ] a v pohodě chytám sousedovic síť v přízemí.Bydlím v klasickým cihlovým starým domě ve třeřím patře. 3/5 signál. Mají to i v jiné místnosti, takže to jde ještě skrz 80 zdi... Nebál bych se toho.

03.10.2010, 16:43 |
mrazik | Upraveno: 2010-10-03 17:00:18
Mame barak z betonovych dilu, kde je samozrejme uvnitr zelezne kari site a s wifi nemam problem - notebook s vestavenym wifi, mobil s wifi. Je umistene v patre a cely barak i zahrada naprosto v pohode. Jen to chce sikovne nasmerovat antenu - me to neslo na zachode a to byl problem :-D

04.10.2010, 14:57 |
Robo sry za out,ale dělá se USB pro příjem WIFI 5 GHz ?nic jsem nenašel,chtěl bych jí taky k NTB.

04.10.2010, 15:29 |
clown 802.11a , tedy 5GHz je na doma k nicemu, sice volne pasmo, ale jdes dolu signalem jak nevim co.., dosah polovicni, nekdy ani to ne .. (v porovnani s G)

04.10.2010, 17:21 |
Robo clown:chtěl jsem to na připojení k netu,končím s O2,tak hledám nějakou alternativu a
[ Link ] mají vysílač u nás na škole,tak jsem to chtěl zkusit.Myslíš,že to nemá smysl?Dík R.

05.10.2010, 16:23 |
clown Robo, to jo .. dostanes antenu na strechu a pak rozvod po baraku je tvuj boj.., ja to u nas vzdal. U nas to bylo podobne... za 300 mesic. Jenze proste wifi je wifi a je lehke to zarusit, takze jsem se na to nakonec vybodl a poridl nahe ADSL za 500kc mesic od OII bez zavazku a je klid. Domaci infrastruktura se zmenila, nemusim mit ze strechy kabel do prizemi k routeru a pak dalsi AP. :o)

05.10.2010, 16:42 |
DaveF Legacy: ja jsem daval nekolikrat tuhle PCI a spokojenost
[ Link ]

05.10.2010, 22:36 |
clown od edimaxu, uz ani hub - switch, desnej lowend
je to trošku ot,ale má to taky něco do činění s wifi a usb :). Bratránkovi kleknul řadič na desce a nefungujou mu USB a ani touchpad a integroavaná klávesnice. Je nějaká možnost, jak propojit usb hub s notebookem přes wifi? :) Aby mohl alespoň používat externí klávesu a myš

06.10.2010, 14:36 |
clown MaRI .. ma-li PCCARD, dela se PCCARD > 2XUSB :o)
clown: díky, to mi vůbec nedošlo :)