Navštíveno 559x

Mlada upustila svoje 3Gcko, displej je dost rozbitej, dotykovka funguje sice ok, ale pavouk nebezpecnej a zvetsuje se:) doporucite nekdo kam to dat opravit, pripadne na co se pripravit? Thx..

01.10.2010, 14:46 |
Kamil
ahoj,pošleš balíčkem,druhý den je umě,ihned vyměním a posílám zpět. Cena: 1200 za výměnu dotykové plochy, používám jen orig. díly Iphone! žádná kopie skíčka. a hned posílám zpět opravené. cena 1250 vč pošty.
Super hero posli mi adresu do mailu v pondeli posilam:)
Ako Kamil. Hlavne tam nedávaj tie lacné displeje, ten Ti kľudne môžem jeden darovať, zánovný, tiež menený v neautorizovanom servise v domienke že to je origo displej a je úplne meganapiču. Displej je po tom noname shite, ktorý síce má označenie Apple, ale je to jasná a prekázaná Čína, reaguje ako staré odporové displeje, proste s Apple displejom (teda made by LG) sa to ani ZĎALEKA nedá porovnávať. Nechcem kaziť kšeft hrdinovi, to ani náhodou, ale mám osobnú skúsenosť tiež s "origo" displejom a stačil mi prvý dotyk a vedel som že je zle. Vidieť to aj na prvý pohľad, vo vypnutom stave je tá čierna úplne iná a sú kusy na ktorých po správnom naklonení vidíš horizontálne čiary (pravidelné) s rozostupom asi 0.5cm...