Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Galaxy, Alhambra

o Navštíveno 587x o
o 30.09.2010, 18:22 | Losky | Upraveno: 2010-09-30 18:37:39
Ahoj, nevíte někdo o někom, kdo by to vyměnil za menší auto? Konkrétně Fabii Combi 1.9TDi Elegance, 2005, model 06, zelená metla, alu, 4x kotouč, výhřevy sedaček,obě sedadla výškově stavitelná, hagusy, sport. volant, sport. sedadla, CD přehrávač, zamykání převodovky, 4x el. okna, mlhovky, ABS, ASR. Najeto poctivých 212tis km. Původ ČR. Jsem druhý majitel, koupeno přes Škoda servis ve 190tis km. Do té doby vedena serviska do posledního kilometru. Auto vlastním rok, nové tlumiče, kotouče, destičky, altík, napínací kladka a řemen. Jediné co se blíží je výměna rozvodů ve 240tis. km
Požadavky jsou buď Alhambra či Galaxy, oboje druhá generace, 1. 9 TDi 85kw v nějaké slušnější výbavě. Důležitý je stav, km nejsou rozhodující. Ne nějakou slátaninu.
Díky

o 30.09.2010, 20:38 | tmx.806
:) proc by to delal?

sorry za OT - jinak samo na bazar je jina rubrika...
o 30.09.2010, 20:42 | Rudi
to prodej a kup SAG, máš to lehčí než s někým šmelit
o 30.09.2010, 21:16 | Losky
já to nutně nepotřebuju, ale občas se najde někdo, kdo potřebuje z důvodů např. garáže či parkování u domu menší auto a tak jsem to jen zkusil. Jinak vím, že je tady sekce bazar:))) Jen zkrátka pokus
o 30.09.2010, 21:45 | clown
no z galaxy se blbe leze do sedaci vany :o))
znam to :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4286 sekund.