Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Aky tichy sportovy vyfuk

o Navštíveno 3202x o
o 30.09.2010, 14:22 | jasisoft
ahojte, na svojho nissana primeru 2.0 16V zhanam nejaky tichy vyfuk - koncovy tlmic. Kedze som dal ssac nerezove zvody, vyhodil kat a tlmice, seriovy koncovy tlmic musel prec. nejaky uzasny kamos mi poradil ulter sport, vraj to bude v pohode, ale bohuzial 136,5 dB na mieste moc pri vytoceni motora tiche nie je. A za jazdy ani nehovorim. Muzikou to sice v aute prehucim ale to nie je ono. Nemam chut aby kazdy vedel uz 3km pred barakom ze idem domov.

dostal som odporucanie na toto: [ Link ]

ale nepoznam nikoho, kto by to mal tak neviem porovnat. Pripadne by som mozno skusil aj taketo nieco [ Link ] alebo [ Link ]

rad si necham poradit. ale seriovku tam dat nemozem, lebo original priemer potrubia bol 55mm a teraz mam cca 61mm. diky

o 30.09.2010, 14:45 | JR
LOL, jestli si udelal svody, vyhodil kat a tlumice, tak z toho nikdy tichy auto mit nebudes.
o 30.09.2010, 14:50 | Vlastah
jako JR, jestli mas 61mm prumer, tak jedine prepazkovej, jinak to neutlumis
mmch. P10 nebo P11?
o 30.09.2010, 14:51 | jasisoft
nemyslim teraz tiche auto ako night rider..... ale skratka zhanam koncovy tlmic ktory tolko nereve ako tie klasicke lacne shity - ulter sport, remus a pod... auto je komplet vytlmene a zvnutra tiche, takze nejaky ten sportovy zvuk moze byt, len nech tolko nerezonuje a neruci ako tank....
o 30.09.2010, 14:52 | jasisoft
je to p11c/144 - 103kW/140k v serii, momentalne to ma 165k (ostra vacka, zvody atd atd...)
o 30.09.2010, 14:56 | benak12
Jako JR souhlas. Jen,ze,kdyz vyhodis kat a i vsechny tlumice tak,uz ti to poslednni koncovy tlumic at uz sportovni nebo nesportovni znackovy nebo neznackovy v zivote nezachrani a proste rachot ti to delat bude :D .
o 30.09.2010, 15:10 | muSlim
HKS HiPower Silent
o 30.09.2010, 15:15 | jasisoft
slim, ten HKS je vyborny, len ta cena je uz trochu moc nie ? rad by som sa zmestil do cca 200€
o 30.09.2010, 15:16 | jasisoft
benak12 - nie je rachot ako rachot. take normalne tiche brucanie mi je prijemne a nevadi mi to. ale momentalne to len reve, hulaka a rezonuje ako krava...
o 30.09.2010, 15:17 | Fordik
prej laciné shity :o) No ulter třeba levnější je,ale shitem bych ho nenazýval a remus už vůbec ne a ten není navíc ani levný. A jak píšou kluci, pokud jsi udělal s autem co jsi udělal, tak nebude moc tichý ani seriový konec nehledě na to, že ten to zabije zbytek úprav. Když si poslechneš zvuk rally aut, F1 nebo okruhových aut, tak tichý není žádný z nich a to proto, že motor aby měl dobrý výplach plynů, musí mít větší průměr a nejlépe musí být čistě průchozí.
o 30.09.2010, 15:23 | Nismo.Power
originální koncovej a navař si na něj koncovku dle libosti....
o 30.09.2010, 15:23 | Nismo.Power
ulter byl na mojí P10 GT a zněla hezky, akorát tam byl kat a stření ještě :)
o 30.09.2010, 15:26 | jasisoft
no seriova koncovka oproti tomu ulteru je ticha a rozdiel to je obrovsky. len je pekne citit ze zabija vsetky upravy ako pisal Fordik. No nic to, skusim asi nejaky ten prepazkovy ako som hodil do prveho postu a uvidime. len som chcel vediet ci to tu nahodou niekto nema a pripadne referencie ci dynomax alebo magnaflow
o 30.09.2010, 15:30 | jasisoft | Upraveno: 2010-09-30 15:46:29
Nismo.Power kamos ma P11GT a dali sme tam od ApeXi N1 Universal Muffler a aj to je tichsie ako moj ulter - konkretne mam tento model [ Link ] a uz nikdy viac
o 30.09.2010, 16:02 | jasisoft | Upraveno: 2010-09-30 16:17:08
tak po precitani zopar anglickych a americkych for a najma tohoto clanku [ Link ] a asi ako horuci kandidat vysiel tento [ Link ] cize objedname, uvidime....
o 30.09.2010, 16:02 | muSlim
No písal si nie lacné shity, tak čo iného? :-)))
o 30.09.2010, 16:05 | jasisoft
2 Slim - no lacny shit je napriklad podla mna ulter. po montazi cca uz po mesiaci velmi rychlo zmenil zvuk (podla mna vyhorelo vnutro) a momentalne cca po pol roku uz len reve, reve a reve. takze kvalit anic moc a je to vyrobene z nejakych tych tenuckych cinskych (pardon polskych) plechov a tipujem ze do roka by sa rozpadol uplne.
o 30.09.2010, 19:20 | Pepíno_Honda
no nevím, sám osobně mám Ulter na autě již dva roky a rozhodně nezměnil zvuk. A kvalita ? Mám ho jít vyfotit jak vypadá po najetých 40 tis km na lpg ?
Kvalitu má Ulter rozhodně špičkovou, zvuk má decentní.... u tebe bude nejspíš problém v tom, že máš jenom "trubky"

ten kámoš má taky jen "trubky" nebo měnil jen konec ?
o 30.09.2010, 19:30 | jasisoft | Upraveno: 2010-09-30 19:45:56
tiez len trubky.... ale nema nerezove zvody - tie ma original liatinove... btw u dalsieho kamosa umrel ulter po roku a pol na peugeote 306 1,6 8V.... vyhorelo vnutro a utrhli sa nejake prepazky alebo co, vyfuk zvnutra hrka.... neviem, asi iny dodavatel ulterov u vas a u nas alebo co...alebo mu pomohol rezonatorom...
o 30.09.2010, 20:25 | Rajdlos
Remus shit je bohuzel

co se tyce Magnaflow, sam mam na aute od nich koncaky a neni to nijak urvany

jinak co se tyce toho hyper turbo mega super giga dynomaxu, nebo jak se to jmenuje, zajimavej popis :) nejpise opravdu univerzlani vyfuk snad na vse :)
o 02.10.2010, 08:55 | kamil306
nečetl jsem celý, ale v čem je Remus špatnej? Mě stál nějakých 12tis (koncovka), na autě je pátej rok a je úplně v pořádku.

nechceš shit a sháníš ho v jeho cenové relaci?
o 02.10.2010, 10:16 | muSlim
Ako kamil306 a ja o 30.09.2010, 16:02 :-)))
o 22.10.2010, 22:54 | jasisoft
takze dynomax superTurbo namontovany. trosku problem zohnat kedze na sportovniautodoplnky.cz uvadzaju ze skladom a realne to nemaju ani nevedia zohnat, len dopredaj nejakych kusov. preto som to riesil cez us ebay a shipito a prekvapivo to vyslo o dost lacnejsie ako na uvedenom webe. z vysledku som velmi kladne prekvapeny a spokojny. auto je z vnutra neporovnatelne tiche, konecne nemusim muzike peckovat aby som za jazdy nieco pocul, bohate staci hlasitost na 10 (alpine radio) a nie som z jazdy ohucany. a z vonku to ma decentne hlboky zvuk, velmi prijemny, sportovy. a co sa tyka jazdnych vlastnosti, mam dojem ze auto zacalo ovela ovela lepsie tahat odspodu, pricom sa nechava velmi ochotne vytacat az po maximum. zvukova kulisa stale nie je taka hnusna ako pri ulter sport, vsetky hnusne reconancie a rucanie je prec. takze osobne odporucam, pokial bude niekto hladat tichy sportovy vyfuk. uvidime co to spravi casom.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.