Navštíveno 1114x

Bude nebo nebude?
[ Link ] [ Link ] Nebo to je jenom test brzd a delaj jenom vlny tim maskovanim?

člověk nikdy nevý obojí je možný

28.09.2010, 09:55 |
clown aby to nebyl zase test brzd, kdyz zamrzaj u fabii a roomsteru pri pouziti auta v severskych zemich
I když jsem příznivec všeho rychlého tak tohle mi přijde jako 1203-ka RS :) Stejný nesmysl jako je několikanásobně rychlejší BMW X5 M nebo X6 M. "Zneužívají" marketingově rychlé znáčky v zájmu zvýšení prodejů protože v podvědomí čecháčka, a nejen jeho, je pevně a podvědomně vryto: týý woe, rs! To je kudla! A pak doma sní a uchcává z čehokoliv kde je nalepeno RS a je mu jedno jestli to je Fabia TDI RS nebo 911 GT3 RS, hlavně že to má kouzelná písmenka protože ty přeci jedou! Za mě tedy tohle ne a doufám že jen zkouší brzdy zda ubrzdí HyperTurboPower motor :-))))
prostorné RS obávám se že roomster nikdy nebude ani jedno z toho takže jako haskyvr6 doufam že jen zkouši brzdy na HaŤaPky.
ty fotky maji dophotoshopenej nárazník ve všech případech, je to vidět na těch bočních mřížkách

28.09.2010, 11:06 |
ps Není RS jako RS O:-)

28.09.2010, 13:30 |
FBS kdyby testovali rádoby nový Roomster RS, tak na něho stoprocentně nedají 15" plechy s poklicema. Podle mého jde o staré fotky kdy ještě tajili jak bude facelift vypadat. Včelí plástve tam jsou nevím proč...
jako FBS, kdyby to mělo brzdy z rs tak tam asi 15" kola nevlezou
Ty přední mřížky s nárazníkem by taky mohli být z fábie jelikož fabka má předek stejnej jako Roomster
Já pořád čekám kdy udělají Superba RS 4x4 to bude pak teprve za něco stát.
Jinak Roomster RS docela dobrej úlet.

28.09.2010, 17:10 |
FBS sonyk02: jo a pak Yety RS a dopracujou to přesně tam kam myslel haskyvr6. Nemám nic proti dieselovejm motorům, ale už chrochtající Fabia RS 1.9 TDi je úlet.
ona kazda parodie skodovky s oznacenim RS je tak trosku ulet.