Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > učebnice aj

o Navštíveno 492x o
o 27.09.2010, 18:37 | petrb
doporucte me prosim dobrou ucebnici anglictiny uplne pro zacatecniky! doted jsem delal nemcinu, ale ted chci jit konecne do angliny! knih je mnoho, ale ktera je opravdu dobre udelana? mate zkusenost...

o 27.09.2010, 19:35 | Jeffry.j
jak říkáš knih je mnoho,já používám New english file a
New headway,příjdou mi hodně podobný. Jiný zkušenosti s knihama nemám,ale co bych ti doporučil je www.helpforenglish.cz
je tam gramatika,jsou tam testy i s vysvětlením proč a jsou v testech i poslechy,pro mě teda hodně přehledný a dobrý stránky.
o 27.09.2010, 21:20 | Unihero
to petrb:
měl bych pro tebe návrh, přítelkyně kdysi dříve odkupovala EASY ENGLISH a má ho dodnes, říkala že má kolem cca 55 dílů, je to 2,5 šanonu, jsou k tomu i nějaké poslechové kazety, na začátek super a dost z toho pochopíš i sám...
říkala že by to ted chtěla prodat protože už to nepotřebuje...
tak kdyby jsi chtěl tak můžeš napsat a můžeme se i domluvit na nějaké ceně, pokud by jsi měl zájem..
kdyžtak icq viz profil nebo mail...
díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3605 sekund.