Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nářadí pro děti? - kde?

o Navštíveno 726x o
o 27.09.2010, 13:36 | Zephyr
hoj chlapi. Nemáte někdo tip kde sehnat stolařské nářadí pro děti? Já ho kdysi jako malý dostal a zbyla mi jen pilečka, kterou používám dodnes. Ale chtěl bych už malé trošku začít učit zručnosti. Upozorňiju že se mi jedná o plně funkční vercajk, žádné plastové šunty na baterky.
Já kdysi měl sadu: kladívko, lupenková pilka+stolík, pilka, hoblíček, pilníček, dlátko a možná ještě něco dalšího.
Nedaří se mi nikde najít něco podobného.
Díky za radu Petr

o 27.09.2010, 13:43 | Bladzej
Co se skusit zeptat v místnim železářství, na "menší kladívko" apod? Nekoupit komplet sadu, ale sám si ji poskládat a nějaký kufřík, nebo něco podobného pak vyrobit sám.

ps. jako malej špunt jsem měl malý kladívko, ale všechno "vejlký" nářadí jsem si půjčoval od táty.
o 27.09.2010, 13:52 | Zephyr
taky varianta. Už mě to napadlo. Ale radši bych to jako celek. Chci to dát rodičům jako tip na dárek pro malého....
o 27.09.2010, 14:12 | Rustapha-659
Zephyr: jj mám dodneška kladívko a pilku..bylo to na kartonový desce,zalitý igelitovou foĺií (předchozí verze měla ještě krabici)-ta fóliová byla zřejmě jedna z posledních..Od cca 1992 jsem to neviděl..kdoví,jestli se to ještě vyrábí,bylo to opravdu funkční nářadí-nikoliv funkční napodobenina nářadí.. :o)
o 27.09.2010, 14:24 | Rustapha-659
[ Link ]

něco jsem našel,ale jak je to s kvalitou těžko říct..Každopádně nejvíc se to podobá tomu mýmu nářadíčku.. :o)
o 27.09.2010, 14:45 | Šestikule
jj měl jsem taky a mám schovaný pro mladýho, ještě v tom byl nebozez a svidřík
o 27.09.2010, 19:19 | Zephyr
jj jak píše Šestikule, na tyhle cajky jsem zapomněl.
To co dal Rustapha vypadá dobře, ale je toho málo. Myslím že kladívko bude asi nejpreferovanější nástroj :-D.
Asi to dopadne tak, že malému vyrobím "ponk" a nářadí dokoupím ve spolupráci s prarodičema.
Chtěl bych ho k tomu vést už od malička (za 14 dní mu budou dva roky). Už teď je unešený z toho když mu do svěráčku dám odřezek palubky, pod nohy židlu a do ruky tu pilečku co mi z toho vercajku zbyla :-)
Chci ho v tom podporovat. Časem nějaký ten trhák do ruky nebo ráčnu a na záda pod auto :-D
o 27.09.2010, 19:39 | Směty
našel jsem toto, připoměl jsem si dětská léta a taky něco podobného chci prckovi koupit.. [ Link ]
o 27.09.2010, 21:11 | tmx.806
o 27.09.2010, 22:53 | filip146
o 27.09.2010, 22:57 | JP
S tim "na záda pod auto" hlavně počkat na správnej čas, abys jednou v zatáčce nezjistil, že ti malej z dlouhý chvíle opravoval brzdy:D
o 28.09.2010, 20:06 | Zephyr
kua už jsem objednával to od filpa146, ale 208,- za poštovné, to ať si narvou do špic!
o 28.09.2010, 20:07 | Zephyr | Upraveno: 2010-09-28 20:23:07
JP> neboj, samotného ho tam nepustím ;-)
tmx.806> Tome to s tím metrem je sranda? :-)
o 28.09.2010, 20:38 | jasisoft
oficialne vdaka EU je toho v predaji velmi malo, kvoli bezpecnosti atd. napriklad obchodne retazce to nemozu predavat vobec jedine "bezpecne" napodobeniny. ked som bol krpec tiez som mal komplet sadu a ked som dostal na narodeniny krabicky s klincami, nebolo vacsej radosti. skus pobehat nejake stare hrackarstva, ktore funguju od sociku, mozno este nieco bude skladom. nasiel som napriklad toto: [ Link ]

o 28.09.2010, 21:07 | Zephyr
jasisoft>to je vono. Přesně něco takového hledám...
kua ale ta cena :-(
Jinak tu EU nám byl čert dlužný. Ať jdou do prdele s jejich předpisama! Jestli oni mají decka lemply a nejsou schopni či ochotni se jim věnovat a dohlížet na ně, tak ať jdou do řiti. Já chci svého synka vést k manuální zručnosti a díky nim je to takřka nadlidský úkol sehnat mu k tomu prostředky :-((
o 28.09.2010, 21:11 | jasisoft
ak cez weekend nezabudnem, mozno najdem este moje stare naradie. malo by byt v dobrom stave a poslal by som ti ho za postovne. ale neslubujem, aboslutne netusim ci vobec este niekde existuje.
o 28.09.2010, 21:56 | Zephyr
to mylsíš vážně??? to by bylo suuuprrrr :-D
poslal bych ti nazpět zašpuntovaný domlouvák ;-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3862 sekund.