Navštíveno 836x

[ Link ] Uz aby tohle bylo venku :D masakr kurva, tohle vyjit tak ihned davam iPhone na aukro a jdu do nej :)
Skoda ze zatim jen concept :)
[ Link ]

26.09.2010, 15:48 |
vypuk Vypadá to zajímavě, ale většinu kravinek co na tom jsou, kromě toho ovládání tím BT sluchátkem, by se dalo dát dohromady na ebay z "čajny" :) Hodinky s projektorem, tuším že jsem tam zahlídnul i flešku s projektorem a dalšima kravinkama... Jen tohle je prostě "ól in van" :)) Ale zas musím uznat - bylo by to fajn :)
pořád jen koncept a na 99% to bude HTC vyrábět:-)
Skoda ze jen concept no :)
Jinak fakt masakr :)

26.09.2010, 19:42 |
Bucci jako ruffrider... ať to má jakoukoliv značku, vyrábí to HTC...
... tedáááá jestli vůbec
tak to je první a asi jediný mob který kvuli kterému bych se vzdal iP 4 :-)

27.09.2010, 09:52 |
muSlim | Upraveno: 2010-09-27 10:07:41
A miniatómovku sebou :-))) Mne trebárs to diaľkové ovládanie príde ako neskutočná píčovina. Diaľkové k mobilu? WTF? Nemám mať ten mobil náhodou práve v ruke a robiť s ním všetko na čo si spomeniem jednou rukou a čo najintuitívnejšie? :-)

27.09.2010, 12:45 |
Bucci dálka je blbost Slime, ale "zabudovaná" bondovka... to se mi líbí... ta se hodí (do auta a spol...)
haskyvr6: za 5 let až (jestli) to vyleze, už dáááávno iP4 mít nebudeš, páč to bude hnusná, pomalá a předpotopní cihla co nic neumí.... hehehe
Kde sou ty doby Ericsson T28, Nokia 6150, Philips Genie... sakra :-)
Slim - jsi to nepoznal? To je mobil pro dirigenty:-D
Bucci - tetris a solitaire na t28, to byla paráda, kdyby na tom flipu neodcházel "zobáček" co to držel zavřené

28.09.2010, 11:14 |
Daryl (A)
Jako Bucci. Podobnych konceptu jsou desitky. Wireless charging je taky v labech uz davno a podobne. Jedine, co k tomu chybi je palivo. Zatim neexistuje baterka, ktera by tyhle veci utahla. Laser klavesnice (da se koupit v alze) plus projektor s takovym vykonem ... zbytek je v celku realizovatelna vec a postupne se to bude objevovat. Kdyby ted nekdo udelal takovy telefon, tak trh s telefonama lehne ... pac to uz nebude kam vyvijet ... vynalezt a vypiplat kazdou takovou kravinku trva leta a hromadne nasazeni by na ty leta zastavilo "pokrok" v telefonech ... nehlede na cenu takoveho telefonu.