Navštíveno 642x

25.09.2010, 11:29 |
rcman Ahoj, nemůžete mě nekdo poradit, nebo přímo doporučit. Nákej hodně malej mobil.
Budu to mít nákou dobu jako druhý telefonní číslo. Převážně bych to potřeboval hlavně na volání a sms. Internet vtom nepotřebuju. Barevnej displej by byl fajn. Ale moc bych si vymejšlel. Stačí obyč displej.
Koukal jsem se po netu ale nikde neni žádný vyhledávání podle velikosti telefonu.
Tak snad někdo bude mít zajímavej nápad.
PS: Rád bych asi s češtinou. Ale když to bude umět alespon anglicky, poradim si taky.

25.09.2010, 11:50 |
Alííí Můžu nabídnout novou Nokia 2330 Classic, za 1.000,- Kč
na sms bych určitě vzal klasickou konstrukci, žádnou vysouvačku, véčko, dotykáč.... možná by úplně stačila Nokia 2630. je pěkně tenká. rozměry 105 x 45 x 9.9 mm.
8210 byla super co se velikosti týká :)
vyborne male mobili su bud ericsson t600, predaval sa len u vas v cechach, v sk nebol, alebo nokia 6510. nic mensie nepoznam

25.09.2010, 15:44 |
Cenda SE T303
rozměry 83.0 x 47.0 x 15.0 mm, vysouvačka. Pokud chces hodne malej, tak to asi klasicka konstrukce nebude.
web SE:
[ Link ]
mivvy dělával myslim mobil MUSIC - byl velkej jako zapalovac jestli se nepletu
mivvy music je opravdu prcek, jeden se mi válí někde v šuplíku! Ale displej je nejhorší, co jsem kdy viděl! Stačí více světla a člověk nevidí nic! A to ani nemusí být přímé slunce! Ale jinak kromě toho displeje dobrej telefon!