Navštíveno 5479x

Vím že tu byla možnost u někoho ze členů nechat auto u letiště, je to ještě platné ? Potřeboval bych od 6.10 do 13.10 :) Děkuji předem

23.09.2010, 13:16 |
choze hele okolo letiště je spousta parkovišt, kde tě odvezou na letiště před odletem a zase tě přivezou z letiště k autu.
mas to na ICQ
www.zaparkujteuletiste.cz
muzu jen doporucit.
M.Á.R.A. to jeden čas nabízel... Jestli je to platný nevím, zkus ho kontaktovat.

11.06.2013, 11:41 |
Dr.T Obnovuji stare tema - tappajovo doporuceni - www.zaparkujteuletiste.cz - chci se jenom zeptat na aktuální stav - porad spolehlive a kvalitni sluzby? a jak je to s cistenim interieru auta? pekna prace nebo se na to vykaslat? potrebuji na 10 dni nez budu na dovci, letim v pondeli pristi tyden - rezervovat? Diky za info
Už aj na letisku priamo zaparkuješ a ceny sú celkom normálne, museli sa nejak postaviť tomu návalu okolitých parkovísk :-)

11.06.2013, 12:37 |
Pekys parking D - není to tak daleko a pořád v areálu letiště. Cena celkem příznivá.

11.06.2013, 12:54 |
Rudi já měl poukaz od Go parking zdarma a super, přístup, rychlost atd...
2 Rudi: jj, u nich som parkovával prakticky furt, ale s tým D-čkom, prípadne menší príplatok za C-čko na Letisku priamo mi to už pripadá zbytočné.

11.06.2013, 13:07 |
zede Já jsem parkoval minuý týden ma Fajn Parkingu. Cena nejlepší co jsem našel (650Kč/9dní). Parking působí trochu nedůvěryhodně, jakýsi areál nějakého statku, obsluha mluvila trochu s přízvukem (asi ukrajina), nicméně všechno bylo v pohodě, auto v pořádku, odvoz dovoz proběhl rychle a v pohodě...

11.06.2013, 13:14 |
Dr.T Jo a rozhoduje i cas - odlet v 5 rano, takze kolem pul 3 s ditetem, kocarem a kufry, at je to na pohodu, zadny statek a ukrajinec asi neprichazi v uvahu :-) neco overene nebo pak to C nebo D asi... zatim dik
2 Dr.T: v tom prípade buď C-čko či D-čko, alebo GoParking, tí sa ale cenovo už zhruba rovnajú D-čku a tam to funguje tak isto, je tam minibus odvoz k terminálu, akurát GoParking je cez pole ešte k tomu :-)

11.06.2013, 14:21 |
Pekys vyhodíš osazenstvo s báglama, naložíš jim to na vozejk na 15ti min parkovišti před halou a pak pofrčíš v klidu zaparkovat. Je to prochazka na 5 minut.
Zítra dávám na zaparkujteuletiště, tak doufám, že bude vše OK.POdle toho,. co paní napovídala do telefonu a napsala do mailu, věřím, že to bude uberstandard:-)

11.06.2013, 23:58 |
Dr.T Pekys: neprichazi v uvahu, rozvod jeste pred terminelem heheh
muslim: C a D jsou hlidane nebo jenom placene? to byva casto rozdil. zaparkujuletiste.cz je asi hlidane, asi to vypada nejspis tam, jenom musim nahlasit detskou autosedacku, at maji predem upevnenou.
Dik
2 Dr.T: vidíš nad tým som nepremýšľal, to je pravda, my bad. Ja som parkoval zatiaľ len raz, stál som v druhom poschodí C-čka a tam ostraha bola... Ale cenovku si nespomeniem ani za Boha, teraz keď už sa bavíme o tom či to je alebo nie je hlídané...
Tyhle skrytý reklamy v těhle rádoby příspěvcích, viz poslední tři, by už měl někdo řešit, akorát se to tady zasírá.A tim nemyslim jenom tento příspěvěk.