Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co děláte, když máte den na ho*no?

o Navštíveno 1026x o
o 22.09.2010, 21:22 | Bolthorn
Máte zas*ný den, nic se nedaří, ale vůbec nic, vše vás se*e, přijdete pozdě večer vyšťavený domů.. Co uděláte?

Zajímá mě to jaký máte způsob odreagování, pro mou inspiraci.. Samozřejmě není energie na nic, tak mi nepište nic o souloží ani masturbaci :-D

o 22.09.2010, 21:23 | madmaik
jdi spat :) ja dneska prohral milion zetonu na pokru na facebooku a 2000kc na rulete a asi to tak udelam ze pujdu spat :D
o 22.09.2010, 21:26 | Bolthorn
o.k. doplním..

máte den, kdy máte plnou hlavu myšlenek a víte, že neusnete jen tak..
o 22.09.2010, 21:26 | endru.ondra
eště eště se můžeš vožrat aby si se odreagoval a pak se ti bude líp spát
o 22.09.2010, 21:27 | Bolthorn
madmaik: jinak, než do rulety, cpi prachy do mě, já Ti řeknu alespoň "děkuji kamaráde" :-D
o 22.09.2010, 21:28 | Bolthorn
endru.ondra: teď do sebe láduju whisky :-D chci tomu zamezit, samozřejmě.. whisky je drahá :-D
o 22.09.2010, 21:30 | rcman
Rozhodně se doma hned odporoučim někam do soukromý. Protože nemám rád přenášení špatný nálady dál! Pak si ten den tak projedu a tak promyslim... Skoušim si říct že o nic tak strašnýho nejde a že žiju, takže nejde o život...

Nakonec si pustim na plný pecky(do sluchátek) nákou dobrou music. Nebo se pustim do přepínání programů v telce, nebo pustim nákej relaxační film ( obvykle Rambo). A nakonec se takhle nák unavim a můžu jít spát. Ráno se probudim a aniž bych požil alkohol, naprosto jsem včerejší den spláchnul do stracena.... Tak vstanu a jdu, vstříc novým dobrodružstvím...
o 22.09.2010, 21:35 | Bolthorn
rcman: jj dík za příspěvek, fajn :-)
o 22.09.2010, 21:35 | Komba
Já buď jdu do garáže a tam kutam do skonání nebo si otevřu plzeň u kompu a hodim řeč s nějakou babou,která mě vždy hodí do nálady :)
o 22.09.2010, 21:42 | tykeev
jj... jdu si dělat něco do skladu nebo se projedu corradem... hned je líp
o 22.09.2010, 21:45 | Paczqo
Pokud to jde vypadnu na louku s rc letadlem nebo akrobatickym drakem a pokud už je tma tak si pustim nějakej jednoduchej filmek typu klikař charlie a uklohnim nějake jidlo to mě odraguje.
o 22.09.2010, 21:46 | Bolthorn
Komba: a máš taky den, kdy Tě ty baby serou :-D ????
o 22.09.2010, 21:47 | Bolthorn | Upraveno: 2010-09-22 22:02:39
tykeev: corrado nemám :-(
o 22.09.2010, 21:49 | Komba
hele mam baby,ktery vzdy podrzi( v dobrem slova smyslu:D) a ty me nikdy neserou,páč jsou to totální pohodářky....zrovna teď s nima kravim :D
o 22.09.2010, 22:04 | Luke_288
přes víkend motorka- úžasný odreagování. a pracovní potíže apod jsem se naučil už moc neprožívat, jelikož kdybych si připouštěl ty dopady (finanční), který na mě můžou spadnout při špatným rozhodnutí nebo zanedbání něčeho, tak bych se musel zbláznit. ještě nedávno jsem byl téměř nonstop ve stresu a to se nedá...
o 22.09.2010, 23:11 | Mr.Scully
Asi někoho naseru, ale já měl špatnej den asi třikrát v životě... jindy si život prostě užívám. Jo, občas se v práci všechno sere, ale umím v pohodě vypnout a za hodinu už jsem v pohodě.
o 22.09.2010, 23:29 | Woko_O
ja nic neresim...me je vsechno u prdele,i kdyz me treba vsechno sere..Skovam si to za usmev..
Vsem bylo divny ze sem u maturity v pohode a smeju se..dokonce se me i komise zeptala co je k smichu.. Me byla nejaka maturita nekde.. :D
o 22.09.2010, 23:33 | deywis
jako tykeev.. sednu do auta, projíždím se po okreskách a poslouchám oblíbenou muziku... zastavím se na nějakým pěkným místě, kochám se a jedu dál...
o 23.09.2010, 00:55 | JP
Když je světlo, řešim to jako Forrest Gump - běhám dokud to nepřejde:D. Když je tma, jdu se třeba projet autem, zastavim kam mě cesta zavede, tam jdu třeba do kina...
o 23.09.2010, 07:58 | Milhauzz
Já se prvně snažím hodit do klidu u rituálu "kafe a cigareta". Když to nezabere, vytáhnu "malucha" a jedu něco odtestovat, abych mohl napsat recenzi. Když ani to nezabere, zkouším co snesou zesíky v autě. Když ani to nezabere, je možnost se vyřádit doma "pod dekou" se ženou :) Když ani to nezabere ... rituál číslo 2, večer už za tmy, panáka whisky na balkoně. Když ani to nezabere, vana + nějakej adekvátní časopis mimo obor, třeba Svět motorů.

Ale většinou zabere ta skutečnost, že se chce někdo na dálnici vytahovat / přetahovat (rozuměj zrychlit a zmizet, žádný závodění) a neumí číst. Ukázat někomu zadní světla se zvukem vytočenýho šestiválce - ještě se mi nestalo, aby mi to nespravilo náladu. Ale tohle je většinou hooodně zřídka. On se dycky najde nějakej pitomec, co si musí na makro fotit zadní parkovací čidla nebo co ...

A když už jde o frustraci a totální psych. zhroucení (1× do roka jednou člověk fakt vyhoří), jdu do serverovny a praštím tam s nějakým starým HW určeným na ECO likvidaci :) Taky možnost.
o 23.09.2010, 08:09 | tommas
pro mě fyzická námaha. Ideální běhat dokud aspoň trochu můžu s dechem...
o 23.09.2010, 09:02 | RedBaron
Vezmu si maskáče, goretexy a vypadnu na pár hodin se psem do lesa. Nebo se jedu projet BMW na opuštěné okresky, nejlépe tam, kde jsem ještě nikdy nebyl.
o 23.09.2010, 09:21 | Veva
když jsem měl řidičák, tak jsem se jel projet s nějakou muzikou co mám rád...
teď, když jezdit nemůžu, tak popíjím whisky a čtu si o ní knížku při koncertě muse, když mě to přestane bavit tak si pustím nějakej zajímavej film a whisky stále piju :-)
o 23.09.2010, 09:41 | sotek
Když sem marnej, mám potřebu se v něčem hrabat, takže jdu do garáže. Nebo se jedem odmarnit když pípne nová keška.
o 23.09.2010, 12:50 | Skid-TDI
Ja nabiram novy dech projizdkou v Broukovi, klido i v noci. A v zime vetsinou vyrazim na snowboard, klido i na nocni.
o 23.09.2010, 20:18 | crazyape
Driv kdyz jsem jezdil freeride a downhill tak jsem si sel zajezdit.. vetsinou to nedopadlo moc dobre.. Od ty doby co mam ridicak tak treba nocni projizdky odnikud nikam a nekam... u toho poslouchani oblibenych songu ale jelikoz ted uz mam svoje auto tak pul roku rozebrane tak si leda doma poustim nejake pisnicky a tak. Obcasne daily autem nekam pryc.... Nekdy me rozveseli pritelkyne ale vetsinou dokazu nas*at jeste ji...
o 23.09.2010, 20:23 | crazyape
Jo a nebo Korni a pivko jsou dobry odreagovani :)
o 24.09.2010, 18:25 | DITR
ubalím si brko a zapnu xbox :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3174 sekund.