Navštíveno 1010x

Ahoj,
už se to tu párkrát řešilo,tak se taky připojím.
Mám zhruba 6let paušál u Tmobile, k tomu rok a půl adsl + zhruba 4měsíce druhej paušál.
Za posledních 5měsíců platím kolem 3000 měsíčně.
Nějak mi došla trpělivost a přemejšlím,že neprodloužím smlouvu. Z tmobile mě budou kontaktovat s nějakou zajímavější nabídkou,aby si mě udrželi. Zkoušel jsem volat do O2 jestli mi dají nějakou spešl nabídku, ale akorát operátorka začala kvákat standartní paušaly. Vodafone jsem ještě nezkoušel.
Nabídnete něco zajímavýho? :)
nesmíš se nechat hned ukecat, stůj si za tím, že chceš odejít, dokuď ti nenabídnou něco co se neodmítá. Jinak nepočítej stím, že si jinde výrazně polepšíš, spíš naopak a budeš muset slevit na nárocích a nebo dostat nějakou nestandartní nabídku (což se stává, pokuď Tě chtějí udržet)
A tu nestandartní nabídku dávaj i novým zákazníkům, kteří přemejšlí že přejdou? O tom,že to nabídnou lidem, kteří chtějí odejít vím. Jsem zvědavej s čím mě budou kontaktovat, akorát nevím, jestli to nemám ze začátku odmítnout a přijdou s něčím lepším :). Nemám s tím absolutně zkušenosti.
Třeba jsme měli u O2 25let pevnou linku, pak jsem si zřídil ADSL a zhruba po dvou letech udělali výhodnou nabídku pro nový zákazníky, kde stávající zákazníci na ní neměli nárok, tak jsem se nasral a chtěl od nich odejít, pořad mleli svojí a ozvali se se stejnou nabídkou až když už jsem měl podepsanou smlouvu s Tmobile, takže bylo pozdě
netuším, já sedím na technickým a tohle jde mimo mě. každopádně musíš ukecávat a ukecávat :-)

22.09.2010, 12:55 |
Kacko Presne jako MSZPHonda..
Ted prechazim z O2 k Vodafone. Kdyz jsem do O2 zavolal, ze chci odejit jinam a ze se chci zeptat na vyhodnejsi nabidku, tak zadna vyhodna nabidka nebyla. V pondeli jsem zridil pausal u vodafone i s prevodem cisla. V utery telefon od O2 a uz sypali slevy..:)
Ze zacatku sleva 25%, pak najednou 50%, pak znicehonic 50% sleva + 250Kc sleva po dobu jednoho roku.. Nakonec by me jejich pausal za 1000,- vysel na cca 300,- :)
Stejne jsem po 9letech odesel:)
Sice nevím jak to máš nakombinované, ale kdo dnes platí na jeden telefon více než 2000,- musí bejt závislák - to už i O2 má za 2kkč do 02 zdarma a k tomu 600min do jinejch sítí - což už se moc převolat nedá.
Pokud mas nejakeho znameho - statniho zamestnance (treba uklizecka ve skole :) nebo majitel firmy bo nekdo kdo ma vodafon tarif ,,Vodafone OneNet" to je za cca 230kc a volani do vsech CZ siti zdarma to same sms:)
taky zrovna zdrham od O2 a nic mi teda nenabizely,co nabizeji ofiko je vecinou vyhodnejsi pro noveho zakaznika i kdyz jsem to ted studoval tak dostat u O2 20% slevu s tim ze sleva je pouze na rok a smlouvu podepisujes na 36mesicu me utvrdilo v tom ze uz fakt s nima ne, i kdyz platim do 500 mesicne byl jsem u nich snad prez 10let, to kdyz se rusila pevna se mohly pretrhnout