Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Anglicky 30 minut denně - CD

o Navštíveno 616x o
o 21.09.2010, 23:18 | DaveX
Ahoj všem,

stala se mi nemilá věc. Koupil jsem si tuto knihu z inzerátu a dostal jsem k tomu jen druhé CD s konverzačními tématy. Prodejce už klasicky nereaguje. Najde se tu někdo, kdy by mi pomohl sehnat první CD? Mělo by tam být 30 lekcí pro začátečníky, slovníček apod.

Díky moc za pomoc.

o 22.09.2010, 07:15 | rcman
Já mám doma taky nákou anglinu na cd. Ale asi bych potřeboval vidět obal. Jestly mám tu samou co potřebuješ...

PS: At tak, nebo tak... Anglicky jsem se nenanučil ani po 30dnech. Asi takovej druh...
o 22.09.2010, 09:41 | DaveX
Je to toto: [ Link ]
o 23.09.2010, 06:20 | rcman
Aha, tak to moje je úplně něco jinýho.
o 23.09.2010, 06:49 | mikísek
to je jenom takové oživení angličtiny to nemá smysl si to pouštet :( musíš mít doučování
o 23.09.2010, 10:07 | DaveX
mikísek: jasné, já myslím, že na nějaké základy to bohatě stačí. Přítelkyně se učí anglicky už pár let, tak mi s tím pomáhá :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3118 sekund.