Navštíveno 789x

21.09.2010, 11:53 |
Luboš1 | Upraveno: 2010-09-21 12:07:44
chtel bych se zeptat na par otazek......
mame velkej pozemek tak jsme tam zacali navazet hlinu,kameni a cihli ze stavby a kde se co vzalo...s par klukama si tam stavime cross drahu proste nejakej okruh na skakani a pod :-)) a ted otazka muzeme tam jezdit bez ŘP a tp na motorkach?dekuji vsem za odpovedi :-)
ciste podle zdraveho rozumu bych rekl, ze ano a bez jakychkoliv problemu. Nejsi preci na pozemni komunikaci.

21.09.2010, 11:59 |
rcman Podle mě si na vlastnim pozemku můžeš dělat co tě napadne.
Samozřejmě je jiná věc, když rušíš noční klid, nebo jinak obtěžuješ svoje okolí.
Myslim že ale jízda bez řp mimo komunikaci by neměla ničemu vadit. Vždyt třeba Octavia Cup jezději 15letý kluci a nic se neděje.
At se ještě vyjádří někdo více zákonu znalej...
taky jsem si to tak myslel....jinak kdyz se neco nekomu stane promo na tom okruhu jak se to resi s pojistovnou?zlomim si nohu nebo zebro tak jak se to resi?
to se řeší tak, že se to stalo v koupelně :)
a kdyz to bude zraneni ktere by se v koupelne neprihodilo?
takze kdyz to je vlastni oploceny pozemek tak muzu nez ridicaku,a i s pívem?

21.09.2010, 12:40 |
Alííí Pívo chlastej v hospě, a na motorku se oblíkej jako inteligent, pak eliminuješ tu koupelnu...
Pak nahoď videa, jak trénujete backflipy. :-D

21.09.2010, 12:52 |
Rudi tak se ti zranění stalo jinak, třeba na ulici?

21.09.2010, 15:42 |
Ravo Pokud odejdeš po svých, tak se ti to samozřejmě stalo v koupelně/na schodech/v kuchyni...a já nevím jde ještě...kdyby ti trčelo z těla kus motorky (což u doktora neukecáš) tak pak leda nějáký komerční pojištění...ale nevím jeslti tě někdo takhle pojistí, když mu řekneš že chceš blbnout na motorce/kole/bugyně na soukromým pozemku bez papírů (a případně i nalitej pivem :)
Jediný co,tak nesmíš překročit nějakej hlukovej limit a samo jak psaly nahoře-noční klid atd. A taky hodně záleží na sousedech.
nechlastej u toho a máš to vyřešený,uklouznout můžeš kdekoliv kolem nebo v baráku.

21.09.2010, 16:03 |
Cenda zdravotni by snad nemelo bejt problem, ne? Pouze urazovy neplati.

21.09.2010, 20:54 |
Kesam Jo to bych zase neřekl kluk to měl vedle ze vsi a lidi si stěžovaly na kravál tak to musel zavřít hele to záleží na lidech jinak samozřejmě bez vodičáku a TP ty ho máš ke krosce???
tak dekuji za rady :-)
kesam:nn nemam....ale prodavam a budu kupovat jinou....:-)
U registrovaných sportovců je vtip v tom,,že jsou registrovaní :-) A pak nemuís splňovat věkový limit.
Jinak pokud máš sousedy, připrav se na řádný problémy.
jako zdeny. jestli to je někde mimo zástavbu, OK, ale mě by teda neskutečně sralo, kdyby mi někdo za barákem lítal přes den na uřvaných krosech.