Navštíveno 1095x

[ Link ] No ještě teď je mi zle po tom co jsem tohle viděl... Chlapci musí být asi dobře placení za takovou práci.. :)

21.09.2010, 08:58 |
Zdenek (A)
No ty kravo! Asi si budu muset v praci vic zatopit, pac po tomhle pohledu mi zamrazilo v zadech tak, ze mam na triku jinovatku!!! :-o
Název článku:
Nejděsivější cesta do práce: šplh na půlkilometrový stožár bez zajištění
článek:
Muži se při nebezpečném výstupu jistí sami pouze lanem s karabinou, které však stoprocentní bezpečnost nezaručí. ...
Kurva, koho tohle baví číst? Informativní hodnota článku se rovná nule.

21.09.2010, 09:00 |
Zdenek (A)
Milhauzz: Do nadpisu se toho zase tak moc nevejde. Mohlo by tam ale byt "skoro". Nicmene... vsimnul sis, kde ma tu karabinu na poslednich par metrech???

21.09.2010, 09:05 |
Kapka (M)
no na konci jak maji misto poradného žebříku ty "vrataky" jenom do stran..tak ani nahodou..musi byt taky sranda když trošku foukne..tohle přeci musí mit vykmit do stan tak +-1 metr

21.09.2010, 09:10 |
Zdenek (A)
Kapka: +/- 1 metr??? No tak to muzes s klidem par metru pridat. Klidne bych za tu jednicku pridal jednu nulu.
jako Zdenek, když jsme na škole lezly na stožáry (6 metrů) co byly na volným prostranství na návsi, kde foukal vítr tak v těch blbých 6 metrech mohl být ten metr co se kmital :-)

21.09.2010, 09:27 |
Rudi pomalu na to si vzít s sebou padák a dolu to skočit než slejzat :-)

21.09.2010, 10:32 |
Ravo určitě tam bude amplituda kmitu minimálně v desítkách metrů.
Jen Žižkovská věž má nahoře kmity cca 1m a to je prej exkluzivní stavba z hlediska stability, není tak vysoká a ten vršek je trošku robustnější

21.09.2010, 10:47 |
Ravo Hustý by bylo, kdyby se vydrápal nahoru...a pak šáhl do kapsy...a šroubovák (kombinačky, klíč, štětec..) by si zapomněl dole..
Asi by ho to "malinko pozlobilo" :D
par rokov dozadu som pracoval pre jednu elektrikarsku firmu - malovali sme vysokonapatove stoziare. Isteny taktiez len lanom a od rana do vecera clovek len na lane a v ruke ocelovy kartac, stetec a plechovka s farbou. A da sa na to zvyknut. a platene to vobec nie je nejak dobre, skor priemerne...
...na americkém vysílači Guided Tower.
to se tak ta vez jako vazne jmenuje???

21.09.2010, 12:33 |
hanx hele ale fakt by měli na cestu dolu používat padák! :-D

21.09.2010, 20:40 |
rcman Ty vole...
Někde jsem četl že když člověk vypadne (nebo vyskočí) z vešky dolů tak je obvykle mrtvej dřív než dopadne na zem. Prostě dostane inkfart.
Já bych dostal inkfart už při začátku toho videa! Ani bych se nemusel pokoušet skákat dolu...
fakt že bych chtěl tohle vylejzat kvůli prasklý žárovce nahoře :)

21.09.2010, 21:44 |
Kesam Jsemkoukal na FB a dobře mi nebylo :-)
fajněěěě, to se musí dobře kývat při poryvu větru :-D mi stačila petřínská rohledna a už jsem valil dolů a co pak tady tohle :-X

21.09.2010, 22:11 |
maxov jako koukal sem na to cca pred pul hodinou,ale furt mam sevřenou řit víc jak nějakej krokodyl tlamu:D

21.09.2010, 22:21 |
Maxík
ty kokos, jak stojí na té jedné noze, tak cvakám prdelí 20tku drát, brrr...
Maxik video v case 5:31, zahadou se tam dostat a slyset ten blesk, tak uz letim k zemi :-D borci to jsou
šílený...v 5:31 jsem ukousnul myš...neuvěřitelný..
jako me se dela spatne jenom kdyz na to video koukam brrrr
fuj mě brněj nohy když na to čumím ..