Navštíveno 1241x

Pochlubte se, kdo se byl taky projet? Asi jsem nebyl sam, kdo se byl dneska kochat. Za mne super. Na jizni spojce cestou zpatky krasnej klidek :)
EDIT: tak teda uz vcera :)
já se kochal jen spojkou a tam byl klídek docela :)

21.09.2010, 08:10 |
Kapka (M)
ja vim že asi dotaz vesnickeho balika..ale je nekde ted už nekde nova mapa treba na netu kde je to cele zakresleno? :-)
ja sem se byl projet vcera odpoledne a parada kdyby takovy byly vsechny cesty u nas :) skoda merenejch useku v tunelech.

21.09.2010, 08:15 |
fredy balíku chceš se projet prstem po mapě? :D
Kapka: mapy.cz maji zakresleno :)
Ad okruh: Já jsem nadšen, jezdím každý den Barrandov, JS,Na Strži, Budějovická a nikde pomalu ani živáčka. V protisměru stála JS jen mezi OMV benzínky. Nikde žádnej kamion(až na pár vyjímek zásobovaní, kteří to mají zřejmě povoleno)
Za mě za okruh 1****** :o) Jestě se teda musím jet projet :)
ja se akorat bojim jak to bude vypadat na sjezdu z d1 na sporilov na jizni spojku,tam jezdim celkem casto na bohdalec se bojim aby tam nestaly kamiony,za 15minut si to hned overim
Projel jsem to vcera v 1h rano a parada. Byl jsem doma za 20 minut, takze zkraceni o 10 - 15 minut.
Jen lituju kamiony, ktere ted musi pres sporilova, coz je neskutecna hovadina. Najezdy ani sjezdy na to dimenzovane nejsou a ten kopec tzomu vubec neprida. Meli je nechat jezdit pres barrandak - ono k tomu mozna dojde, protoze uz ted rano tam je stupen c. 5.
mrazik: kdyby je nechali jezdit po barandáku, tak celá ta anabáze by neměla smysl. Každý den jezdim kolem 16:00 -17:00 přes barandák a včera to byla vážně paráda.

21.09.2010, 09:00 |
Kapka (M)
nechci se projet prstem po mapě wolove :-)
šlo mi o cestu na Brno..když budu prijiždět na R7 od Slaneho a chci na dalnici na Brno jestli jet furt pres centrum/magistralu/ nebo jestli je to ted lepsi vzit po novem obchvatu..

21.09.2010, 09:13 |
Crimson | Upraveno: 2010-09-21 09:27:17
Kapka: rozhodně po novém obchvatu.

21.09.2010, 09:43 |
clown strakonicka v 8 rano jak o prazdnicha, cca 40 procent aut smerem na prahu to bralo do tunelu .., za mne zatim dobry .. i dojezd Lahovice > Barrandak 4 minuty na pohodu
jen vcera odpolko byla strakonicka ucpana lidma, co se chteli svezt v novem tunelu, takze to bylo asi jedine minus .., k tomu spousta lidi neumi cist cedule a jizdni pruhy, takze to bylo mistama na facku :o)
Vasekkch jak nemelo smysl ? Ma to smysl pro ty co jedou z D1 nebo na D1, pro ostatni to smysl nema a odnese to jen sporilov resp. sporilovska spojka, ktera na to neni dimenzovana. Pokud by tech par kamionu nechali dal jezdit po barrandaku, nestalo by se nic, kolony by nezpusobovali, tolik by jich zase nebylo. Zatimco ted tu mame kolony na jizni spojce smer sporilov a D1 a z druhe strany kolona sahajici az na D1 smer sporilov a jizni spojka. Podiveje se na portal.dopravniinfo.cz, tam je to nakamerach krasne videt.

21.09.2010, 10:10 |
JR Jak pise mrazik .... kolona kamionu stoji na magistrale az na Opatov .... hlavne si v doprave nepomuzeme, protoze smerem k Barrandaku chteji udelat pravej pruh vyhrazenej pro autobus.

21.09.2010, 10:13 |
mrazik | Upraveno: 2010-09-21 10:27:23
JR nastesti pruh pro autobusy nebude, uz to odvolali - oni jim to nevolili ani policajti, protoze JS spolu s barrandakem je objizdna trasa, pokud se na okruhu stane nehoda a budou ho muset uzavrit. To se jen pani radni chteli zalibit pred volbama, ale nedoslo jim, ze tim by barrandak uplne zazdili.

21.09.2010, 10:14 |
JR se mi ulevilo
no já jel po něm na Ruzyni na letiště pro rodinu a netušil jsem že to je nějaká novinka nebo tak... ale projíždka to byla fajná

21.09.2010, 10:22 |
clown JR me se ulevilo taky ... btw ... jaky autobusy jezdi po spojce ??? kolik ??? dle meho to byl nesmysl
Clown, JR: Jen ty co jedou do garáží nebo ty co je tahnou na tý mega odtahovce :o)) Žádný linkový bus tam nejezdí. :)

21.09.2010, 10:27 |
clown Area .. tak jsem to myslel, ale mozna to bylo nejaky lobby za MHD / TAXI

21.09.2010, 11:06 |
macek Konecne vsichni ty senochrupove nebudou zasirat Prahu

21.09.2010, 11:12 |
Alííí A až se ty volotrkové z Prahy naučí jezdit bez semaforů, bude klid i u nás na vesnici... :-PPPPP
:-D

21.09.2010, 11:18 |
clown Alii, no a ze mne na Zebraku nedozali dat prednost zprava .. :o) takze i pro Vas jsou semafory :o)

21.09.2010, 11:27 |
Alííí Na Žebráku je to samej GANGSTA, bacha tady na nás. :-)
To neznáš, že na červenou jezdí frajeři, a na zelenou se stojí (protože zprava jedou zrovna frajeři)... nebo jak je ten vtip... :-D
zapad je volnej a vychod bude ucpanej :)

21.09.2010, 20:11 |
Pekys napiču je ten jeden pruh na sjezdu z JS na spořilovskou. To je nejslabši místo, který se bude ucpávat. Dneska ráno, a vůbec celý dopodledne tam každej kamion stál a odkláněli ho na okruh. Celý to bude mít smysl, až dostavěj Modletice - Běhovice. Pak to bude teprve paráda.

21.09.2010, 22:23 |
Zdenek (A)
tappaja: Jezis! Co to tam nakonci pisou? Oni chtej stahnout na konci JS 3 pruhy na 2 kvuli napojeni z Modranske ulice. To je zase chujovina. Jakoby nevedeli, ze cesi nevedi, co je to zip. JS bude stat pred Barrandakem jen kvuli debilum, kteri se neumeji sjet ze dvou pruhu do jednoho. No to bude zase mazec!....... Snazim se presvedcit sam sebe, ze to nebude tak strasny, ale moc mi to nejde :-o
to bude prima
V rámci bezpečnosti provozu ubude před semafory na Jižní spojce ve směru z Krče jeden jízdní pruh. Auta se tak srovnají pouze do nyní levého a středního pruhu. To umožní podle města bezpečné připojení rampy z Modřanské ve dvou pruzích a plynulý provoz od Jižní spojky rovněž ve dvou pruzích.

21.09.2010, 22:49 |
Zdenek (A)
Jo, to je presne ono!!! UF! To bude zase karambolu!
A já si dneska ráno říkal, proč jsou svetla před Barranďákem vypnutý... Už vidim jak se lidi bez těch světel dostávají od Modřanské ulice do pruhů vedoucích na Smíchov, když 80% lidí jedouci po spojce pojede 80+ km/h...

22.09.2010, 10:08 |
clown Area bude tam 40 :o) a spomalovaky :o)
btw ... Cukrak > Barrandak dnes 4 minuty :o))
k okruhu ..
lehce vlnity, hlavne v ty oblasti tech navazek okolo Libuse, vic jak 150 bych tam nejezdil..,
chce to jeste doladit zakaz predjizdeni kamionu, vcera odpolko do kopce na D1 to lehce zhoustlo, kdyz to kamionak nacpal natvrdo do levyho a zacal predjizdet dalsi dva .. ujel takhle cca 3km trasy ... prima :o(

22.09.2010, 10:10 |
clown btw ... kolik se tam smi jet ??? v tunelu je 80, to chapu .., obe navi ukazujou, ze tam je 130, coz mi hlava nebere, kazdopadne policajti tam jen koukaj na provoz.
2 clown: ja som videl svetelné tabule na kilo všde okrem tunelu samozrejme... V tunelu to je merané, už 2 mesiace dozadu začalis testovacou prevádzkou, ale mimo som zatiaľ nenatrafil na nič. A vlnky nevlnky, dobré auto ustojí aj 180+ :-))))

22.09.2010, 10:24 |
clown Slime .. pan s RS6 jel prede mnou 160 a brzdil jak divej :o))) .. ale asi se bal toho uzasne serouciho se 4.2 motoru :o) evoluce se zde Audi nepovedla ..
2 clown: no vidíš, keby mal low-layin' samuraja tak nebrzdí. Brzdia len zbabelci :-D

22.09.2010, 11:34 |
clown ja mam OCT II s paetem pro spatny cesty a byla to prdel jako vlnach na Hradecky dalnici :o))
Uz se tesim az si to taky projedu, protoze ze sjezdu z dalnice D1 hned prvni most u Herinku, tak tam jsem delal a pak prvni biosferickej prechod take, tam jsem si zkurvil kotnik