Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pozadí W7

o Navštíveno 538x o
o 20.09.2010, 22:09 | P@vel | Upraveno: 2010-09-20 22:23:11
Přítulkyně má na ntb W7 Starter. A ať jsem se snažil, jak se snažil, nejde mi změnit pozadí plochy. Má s tím někdo zkušenosti? Já mám W7 Ultimate a tam to není problém...
Pro reejpaly, nedám jí tam moje Wokna, bo nelegal :-)

o 20.09.2010, 23:13 | Knightey-
Jo no, normalni cestou to zmenit nejde ale zde nekdo psal ze to dokonce nejak jde, mozna zkusit pohledat pres googla.
o 21.09.2010, 02:01 | cuir
staci ti to takhle a nebo to mam jeste prelozit ? :D :D
[ Link ]

a ted jak jsem k tomu prisel ,aby si zas nemusel zakladat nove a nove tema vzdy kdyz neco nebudes hned vedet.
otevrel sem stranku www.google.com
do vyhledavace jsem zadal presne to co si napsal do tematu + sem tam priradil jeste logicke slovicka cili "W7 Starter zmena plochy" jak proste ,ze?
dale mi google vyhodil toto:
[ Link ]
klikl jsem na prvni odkaz: cili tento
[ Link ]
dale jsem zmacknul klavesy "ctrl" + "f" tim jsem si otevrel prohlizecove vyhledavani primo na otevrene strance a do nej jsem napsal "ploch"
pak jsem trikrat kliknul na tlacitko "dalsi" a pismena "ploch" jako plocha jsem mel zvyraznena a tak sem se jen dival v jake souvislosti s emi ukazi v textu stranky...prvni zobrazeni nic, druhe take nebylo ono treti take nic a ctvrte bylo presne to co jsem hledal (respektive co jsi ty nehledal).
Dostal jsem se primo do dikskuse k danemu clanku a na podobnou otazku jako jsi tu polozil ty tam byla spravna odpoved...a tim me hledani skoncilo...
Doufam ,ze priste to zvladnes sam.
vysledkem je tedy jeste jendou toto:
[ Link ]

pokud tomu vubec nerozumis tak zkus pouzit jeste jednou strejdu googla, umi i prekladat stranky, sice obcas dosti zajimave ,ale clovek co nerozumi vubec nicemu to z toho docela pochopi.
prekladani se dela napriklad tak ,ze pozadovanou stranku (odkaz/adresu) zkopirujes do vyhledavace googlu a hned opet ten prvni odkaz co ti to vyflusne tak na nej se zameris a pod nim je napsano v zavorkach "[ Přeložit tuto stránku ] "
vypada to asi takto:
[ Link ] =

na "[ Přeložit tuto stránku ]" kliknes a vypadne ti tohle:
[ Link ]

to prece neni tak tezke nebo ano? ze tohle neumi moje babicka chapu ,ale ze to neumi mladej clovek mi fakt hlava nebere...aji moje matka se naucila pouzivat google pro hledani. Takze priste sam jo? mej se a nemas zac ;)
o 21.09.2010, 08:45 | Milhauzz
cuir: ámen ...

foto k příspěvku  od Milhauzz

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4091 sekund.