Navštíveno 993x

taky sem ho to pul roku ucil je to hrozny jelito -))
je to masakr, chtěl jsem napsat že nechápu jak mohly ty pneu vydržet :D a vzápětí bum :)
čumim na to s otevřenou hubou.... nádhera!!!
mnj tež sem čuměl..hned sem se musel po zkouknutí podělit mno :D
na tohle nemusíš až tak dobře umět řídit ale hlavní je mít sponzory a takhle postavený auto... pak už to je jen otázka cvyku a ono se to za měsíc taky naučíš natolik aby si byl schopněj natočit takhle sestřihaný video s x pokusama :)
narez nevydel jsem jeste.....
masakr ale řekl bych že je na tom autě po smrti uplně všechno od gum až po motor po takove jizdě
Tohle se bude točit na jednou, jinak nevym jak by se to točilo na víckrát
ty woe hosi hosi :) cvyk, nevydel, nevym :) to je na povazenou
jinak video je to stejne paradne koukatelny, at bylo natoceny jakoliv, ucel plni
jako Rajdlos.
Nisma zase nema cenu komentovat, to je mistr sveta, po mesicnim "cvyku" :O)))

21.09.2010, 08:58 |
Pajk Jsou "řidiči" a řidiči. Takže pokud nemá někdo dáno nenaučí se nikdy, to potom chápu Rajdloš a H-Honzo. :D Jako NP.
Mě by třeba zajímalo jak by tohle po měsíci cvYku zajel o 6 let starší Emil Triner.. myslím,že by bylo 100% na co koukat.. :o)
Emil by to dal i bez trénování, je to borec.
jasne, mezi lidma je to jinej adranalin :)
[ Link ]
Tomu se říká jet naplno až do cíle.. :oD a ještě navíc exotická dvoukolka s "motůrkem skoro jako ze sekačky" na to asi hnedtak nezapomenou... o fotografovi utírajícím si orosené čelo ledovým potem ani nemluvě.. :oDDD Emilův diktát!

21.09.2010, 20:53 |
rcman To by asi nešlo natočit s Fabii 1,2HTP, co?
O tom že to zajel na jeden zátah na jedničku se dá jenom debatovat.
Každopádně výsledek je makabrózní!!!
Trinerův legendární příjezd... jedno z mých nejoblíběnjších videí ze světa rally...