Navštíveno 992x

Jedná se o nový vůz s velkou slevou, ale má zničenou karoserii od krupobytí, kolik tak stojí oprava.
[ Link ]

19.09.2010, 18:13 |
rcman Asi jsem slepej, ale nák moc velký poškození kroupama tam nevidim. Za tu cenu bych to rozhodně bral. Opravu odhadnout nedokážu. Každopádně půjde asi jenom o prkotiny bez výměny plechařiny, takže ikdyž dáš 15-30za opravu budeš mít pořád nový auto se zárukou, za super cenu.
O.K. asi pro něj zítra jedu..
I když ta haupna je dost, když tu fotku upravím, tak je to samej kráter.. střecha bude taky domlácená.. Haupnu bych asi nechal vyměnit kus za kus.. Ale co se střechou..

19.09.2010, 18:32 |
rcman Snad se ti sem rozepíše někdo, kdo stouhle klempířinou má zkušenosti... Vůbec netušim jaký jsou ceny dílů na japonce.
Každopádně se pořád jedná o nový auto za hodně dobrou cenu. Tak když oprava nebude za miliony, šel bych do toho.
Chtělo by to vidět naživo a potom počítat co a jak je třeba.
Zakitovat a dát karbonovou folii....
nedavno jsem nekde nasel metodu PDR, mrkni treba sem:
[ Link ] tj. vrati auto do puvodniho stavu bez nutnosti strikani a vymeny plechu. Dela to vice firem, tak zkus nekam zavolat a poptat se. Tihle primo maji v popisku, ze opravuji auta po krupobiti
schwaboid: jj dobrej nápad..
měl jsem možnost vidět u kamaráda na dílně Seat Leon po kroupách co byly nedávno v Praze a byl to ďůlek vedle ďůlku ale poradil si s tím kluk dobře :o)

19.09.2010, 19:07 |
rcman Řikám si že by nebylo na škodu. Udělat občas v práci v garáži nákou nehodu abych pak mohl otravovat že si to nový auto koupím za nákou dobrou cenu...
Pro: Bolthorn No, jo. To první si ukazoval bílou. Tam to ještě nevypadalo tak strašně. Ale ty auta jsou asi z jednoho místa. Poptal bych se vtý firmě kde to opravujou, co na to řeknou a uvidíš.
Co by se to týkalo mě. Já bych to tak nechal a stříknul bych to takovou tou rezí aby to bylo správně oprejskaný. Pak by si o to auto neopřel nikdo ani kolo. Natož abych se bál že to bude chtít někdo ukrást.
Já bych to tak nechal,však je to jen kosmetika :)
Jinak tam jsou ceny bez DPH,takže konečná cena nebude zas takový hit...
tak 172tis. +19% je téměř 205tis.. Což je pořád pěkné..

19.09.2010, 21:25 |
Rudi 172tis. + 20% DPH = 206,40.
Pokud je to pobitý jako to černý, tak počítej v renovecars kolem 60tis., aspoň tolik říkali čerstvě po kroupách.
Rudi: haupna nová a střecha folie.. to vyjde taky na 60?
budou podle me chyceny blatniky i dvere,meli sme na kroupach 6 aut a vsechny uplne dobity na kazdym dilu :/

19.09.2010, 22:01 |
Fresh jenze musis pocitat ze to neni jen kapota a strecha, to by slo, ale zasazeny budou i blatniky, sloupky a to by jsi musel nechat prekitovat cele auto a cele potahnou folii. ten cernej je vazne domlacenej celej
ono to cerne je 4x4... takze nejakych 190k + dph + dejme tomu 50-60 za poleceni dulku... a porad to vychazi levneji, nez je nova 4x4 podle ceniku. resp co jsem tak v rychlosti vygooglil... mozna jsou ty ceny jinak :)

19.09.2010, 22:28 |
Rudi Já teda nevim, jak fólie, ale já myslel, že fólie kopíruje původndí povrch, čili pokud ti to tam budou natahovat, tak z toho budou hotový bo tam budou prohlubně a ještě aby se jim to tam netrhalo či tak něco. Nicméně je možný, že v době velkýho návalu prostě nasadíš cenu a klidně si za to řeknou kotel bo je s tím šílená prplačka, ale třeba za 3/4roku až toho nebude tolik, tak ti to klidně udělaj za půlku.
Nicméně Renovecars můžu vřele doporučit, viděl sem od nich už asi 4-5aut a vždycky TOP!
takže ve výsledku 210 za auto a 50-70 za kosmetické úpravy, starosti, několik týdnů bez auta aby z toho nakonec vzniklo něco, co bude možná o něco levnější, ale po čase to v případě nějakého poléčení a polepení folií nikdo nekoupí. Osobně bych za 250 koupil lehce jetý Fiat Sedici, což je uplně to samé, co SX4, ale levnější
nemyslím že by oprava byla tak drahá, ale je pravda že s tím budou jen starosti atd :/
Jak je na tom Fiat jako automobilka? Kvalita, spolehlivost...
jezdil sem ve sluzebnim grande puntu,pohodlny,interier byl na tom celkem dobre a kdyz se k tomu budes chovat slusne tak by to mohlo i vydrzet,my sme tomu celkem davali a ty auta ve 40 000 zadna slava..