Navštíveno 1252x

cus chci se zeptat,vzhledem k tomu ze potrebujeme vybrat auto , chtel bych slyset vic zkusenosti , nazoru a rad - momentálně máme Feldu
1.cenově +- 230tis kč
2.mělo by to být kombi(do kufru se musí vejít kočárek)
3. r.v. co nejmladší s co nejmenším počtem km
(nejlépe nové nebo malej nájezd km)
4. benzín nebo nafta - roční nájezd cca 20tis km
pokukoval jsem po
HYUNDAI I30cw - skladový modely kolem 230tis
KIA CEED sw - starsi model kolem 250 tis
OPEL Astra-už moc drahej stejně jako MEGANE
FABIA II - nevim jak ma sirokej kufr , FABIA 1 měla uzkej kufr
a takový CLIO Grandtour má podobnej kufr jak FELDA a to bysme si moc nepomohli
diky za rady a tipy :)
osobně bych v ceně +/- 230tis kč ,kouknul raději o něco málo starší ALE o třídu výš,než po těhle "kombi" :-)

19.09.2010, 08:44 |
MaxxT Volvo V50
Octavia I Trumf, Fabia II - kufr malej,
jestli chcete nové tak bych koukal po hyundai nebo té kia, pokud vám nevadí starší, tak bych jako marlag koukal po něčem hezčím
Ja bych tenhle problem vyresil Octavkou v kombiku, at uz jednickovou nebo dvojkovou :)
za mě Audi A4 1.9TDi, nebo pak již zmíněnou Octavii
ja chtel puvodne oktavku tak r.v. 04 v kombi ,ale babicka rekla ze zadny stary auto se kupovat nebude
a podle obrazku nam vybrala suzuki sx4,hyundai i30(krátkou) a fiata punto :o)
tak si s babickou sedni vecer ke stolu k pivu a vysvetli ji poradne pojem rodinný kombik :))))
20k ročne? To si kúp benzína, diesel bude zbytočne drahý oproti benzínu...

19.09.2010, 11:09 |
rcman Pokud nový, tak asi Kia nebo Hyundai...
Kdyby starší... Tak třeba Seat Altea Xl, nebo nový Toledo maji podle mě taky velkej kufr a pro mě pohodlně vyskoej posez.
Jinak Octavia rozhodně asi nej volba...
co nova ibiza ST?daleko hezci a prostornejsi nez hnusna fabka.

19.09.2010, 11:16 |
Fiku dvojkovou octavku..spokojenost:-)
nad Ibizou ST jsem taky přemýšlel , ale nevim jak je to s kufrem - nikde jsem ji zatim jeste nevidel
premejslim spis o benzinu novym
urcite,jel jsem testovaci jizdu a opravdu za tu cenu noveho vozu bych ani nepremyslel,tady nejaka recenze
[ Link ] ale najdes toho na netu spousty.bral bych rozhodne motor TSI
Jako rodinné kombi bych určitě z tohohle nebral nic, protože prostorem si nějak moc nepomužeš nikde! Zkusil bych nějakou předváděčku nebp třeba sebranej leasing rok starý auto a koupíš něco lepšího! Ale určitě bych kouknul po něčem trochu větším než co píšeš!
Ibiza ST má kufor veľký 430l ak sa nemýlim a to je na kombíka dosť lame :-/ ja mám viac so sedanom...

19.09.2010, 13:34 |
Pekys za tyhle prachy bych to řešil asi taky II Octou, tak 3-4roky starou. Proč ne, kufr to má velkej, ND je všude spousta a když si koupíš o třídu vejš, ale starší, budeš do toho zase sypat mnohem větší peníze na údržbě. Nebo mrkni jak se pohybujou mondea, to jsou velky stěhováci.
volvo V50 jak píše maxxt..... mnohem moudřejší volba koupit víc jetý volvo než mín ( " zaručeně " ) jetou oktávku nebo podobný spotřebáky.....
s ceedem pokud bude novej nebo hodne malo jetej neudelas taky chybu..

20.09.2010, 15:25 |
hanzz V první řadě si ujasni třídu. Jestli ti stačí něco jako Fabie a Ibiza, nebo chceš o třídu větší auto. Upřímně, jestli to chceš jako rodinný auto, tak bych koukal minimálně na nižší střední třídu, čili koktu, I30, Ceed a podobně, ale za ty prachy to bude jako nové dost socka (hlavně škodovka :)
Osobně bych se podíval po mírně jetém Focusu, nebo možná o třídu výš po Mondeu. Užitná hodnota za ty samé peníze neporovnatelná a nějakého servisu bych se zas tak nebál (když nekoupíš úplnou paštiku). Každopádně kupovat funglovou pikslu, jako je Fabia II za ty peníze mi přijde jako naprostý úlet.

20.09.2010, 16:01 |
clown Hele my ted dostavame ze CEEDa 1.6 CRDI 2r starej 240t, PC660t, takze zadna socka .. a jede to kurevsky dobre oproti mojim 81 i 77kw TDI .. , nulova nakladaci hrana (o kokty musis zaplatit) .., nebo se koukni po nejakym sharanu / alhambre .., sice koupis 5 lety, ale proc ne.
klidne i mondeo :o)
ono kocarek dostanes i do fabky, ale jakej a jak .. a jak dlouho te to bude bavit .., s rocnim najezdem 20tkm, bych asi priplatek za ropaka tezce neresil ..