Navštíveno 504x

18.09.2010, 13:55 |
dolph Zdar. Možná jsem trotl, ale potřeboval bych poradit jak nastavit Windows Media Player jako hlavní přehrávač abych při kliknutí na mp3 soubor spustil media player a tam mi to začalo přehrávat. Teď mi to přehrává v nějaké sra*ce od Nokie a jsem z toho na nervy.
A druhý dotaz. jak nastavit to samé ale u obrázků. Chci aby se mi to otevřelo v Zoner Photo Studio a ne v tom sračkolu od Windows. Předem díky moc za nějaký tip :)
jakej mas operacni system? v XP to jde v moznostech slozky a jsou tam typy souboru. v 7kach je hned ve startu polozka vychozi programy

18.09.2010, 16:13 |
dolph HA! super. díky moc. Ale mam jeste jeden takovy maly problem. Kdyz si najdu v moznostech slozky soubor mp3 tak tam na vyber neni media player. tak ho najdu v seznamu rozkliknu ale .exe soubor tam neni zadny resp. neni tam zadny "spousteci" program, ale v Rocked Dock odkud media player normalne zpoustim v nastaveni slozky je cesta k .exe souboru ale přímo ve složce program files/WMP/ neni.. to mě po*er ..
tak to netusim. media player je defaultne v program fileswindows media playerwmplayer.exe ... :) pokud ho tam nemas, tak je chyba na tvoji strane :)

18.09.2010, 16:47 |
dolph program fileswindows media playerwmplayer.exe z tehle cesty ho taky zpoustim ale kdyz slozku windows media player otevru tak soubor wmplayer.exe tam neni :) to jsem z toho chuj :))