Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > recenze na nokii 5800 :-))

o Navštíveno 693x o
o 17.09.2010, 12:18 | /// MiŠeL ///
to mě dnes pobavilo [ Link ]

o 17.09.2010, 13:13 | fredy
tak to je zabiják
o 17.09.2010, 13:28 | rcman
Zmáčkneme "h" . To nemůžu najít. Tak napíšem něco jiného...

To je hovado
o 17.09.2010, 13:33 | Kacko
Uz nejaky patek to znam, jelikoz jsem po ni pokoukaval.
A musim rict, ze je to jedina zajimava video recenze N5800, kterou jsem na netu nasel!

Absolutne nepobiram videorecenze odbornych magazinu, kde mi o ovladani telefonu reknou uplny ho*no a celou dobu melou technicky specifikace, ktery jsou vsude napsany.
Kecy typu "a tento novy mobil ma 4" display, coz je o 1" vice, nez mela predchozi generace disponujici 3" displayem.." me dokazou totalne nasrat! Ty bl*eckove co si hrajou na radoby recenzenty by se meli vzpamatovat, vratit se do sveho doupete a najmout lidi jako je tento typek.
Tak to se mi ulevilo..:)
o 17.09.2010, 14:05 | Milhauzz
Taky sem chvíli recenzoval spotřebku. Nejhorší co bylo, vymyslet recenzi na nabíječku baterek a "nablít" hromadu keců kolem toho, že je to žlutý, kompaktní rozměry, hezký a co je nejlepší, nabíjí to baterie, jak úžasná recenze úplně nahovno :)
o 18.09.2010, 14:03 | Knightey-
to je hroznej vocas tohle ...
tahle recenze stoji taky uplne za howno ale :D
o 19.09.2010, 17:18 | DITR
tak to néééééééé :))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3746 sekund.