Navštíveno 871x

17.09.2010, 08:57 |
fredh jestli tady někdo bude teď kupovat zimní pneu, tak můžu doporučit pneunet.cz.
Po odeslání objednávky na pneu 195/65 r15, který měli skladem, tak hned po 10min. zavolala slečna, že je to vyřízené a druhý den je budu mít doma( sám sem tomu nevěřil ). Pak volala ještě asi za hodinu( sem si říkal, že je nemaj skladem, že to měli blbě napsaný a dočkám se jich po zimě ), v objednávce mi chybělo číslo domu, tak sem jí ho řekl a druhej den byly gumy doma a bez poštovnýho.
Takže je můžu doporučit
Mam podobne zkusenosti. Solidni jednani, slusne ceny, rychle dodani...
Pokud maj skladem, tak není problém, ale taky nakupuju a není problém.
Uz dve sady gum a velmi velka rychlost,pneu s aktualnim DOT,velika spokojenost.Dle me nejlepsi eshop s pneu.
Tak to rad slysim, protoze jsem 9.9 objednal gumy s tim, ze musi objednat u dodavatele do 10 dnu. 13.9. prisla zalohova faktura, 15.9. sem zaplatil, tak sem zvedavej, kdy prijdou...
Je to moje prvni objednavka u nich, vzdy sem kupoval na pneushop.cz a taky max spokojenost. A poprve se mi stalo, ze nekde meli gumy levnejsi o docela podstatnou castku, tak sem koupil jinde.
Nakupuju jen u pneunetu a vzdy maximalni spokojenost.

17.09.2010, 11:21 |
hanx já jsem loni kupoval na nejlevnejsipneu.cz, objednal jsem za perfektní cenu (maj tam často slevový akce) jeden den odpoledne a druhej den dopoledne jsem je měl doma. Poštovné je tam též zdarma. Za mě můžu doporučit tohle :)
bral jsem od nich 3 sady 195/50/15 Bridgestone Turanza ER300 a pohoda :-) rychlost, cena, domluva

17.09.2010, 16:18 |
BadyS od nich vždy OK a rychle dodáno.