Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bazary

o Navštíveno 1127x o
o 16.09.2010, 15:24 | Briann | Upraveno: 2010-09-16 15:38:34
Chlapi, mate nejaky oblibeny autobazar Brno-Olomouc nebo Zlin? Slusne jednani, pekna auta atd..
A za dalsi davate prednost nakupu vozu pres autobazar nebo od soukromnika?
Diky

o 16.09.2010, 17:23 | Big_Max
lepši je soukromnik dle mě, ale nikdy neviš ani tak no....

a asi hodně lidí neuvěří, ale v poslední době si pár znamejch kupovalo auta a za mě jeden z nejlepších bazarů AAA auto! Sice hodně vraků a jen hezky nachystaný, ale zaroveň taky opravdu celkem hezký auta za přiměřenou cenu! A i přistup prodavačů pozitivní a slušné jednání!
Přesnej opak a snad nejhorší co jsem viděl EUROCAR! Přístup prodavačů strašnej, chovali se jako by je člověk otravoval a poměr stav/cena ani nemluvím!
o 16.09.2010, 18:09 | rcman
Ikdyž je to neuvěřitelný... Já se taky setkávám stím že AAA auto je v bazarech alespon trochu na úrovni.

Hodně kolegů a známejch tam za posledních asi 5let něco koupilo a kromě běžnejch věcí co se tak dalo čekat se nic víc nestalo.

U konkurence (AutoEsa a Štěpánek auto) mě vždycky přesvědčili že neni šance sehnat funkční ojetý auto za normální cenu a bez keců...
o 16.09.2010, 18:24 | Zdeny60
S AAA auto mám zkušenost osobní a to z Olomouce. Už jsem to tu psal - kupoval jsem tam svoji Mazdu 3MPS - u mě to bylo v podstatě tak, že 1. majitel ji tam dal a já za pár dní poté vzal jako protihodnotu za mé auto. Jedná í bylo korektkní, slušné a auto je prostě 1A s 5*, čisté, bez potíží.
Pak jsem řešil nákup auta pro svého otce v AAA Pardubice - opět jednání super, auto nás nechali prohlídnout ze všech stran v uvozovkách, dědova dvě auta vzali jkao protiúčet a ještě mu doplatili .-) nemám s tím problém. AAA se zlepšila o dost hodně proti stavu tak před 8 lety.

Jinak poznámka vzhledem o bratu AAA jde auto prodat sice za něco méně peněz než by člověk chtěl, ale jednak bez potíží (o autě už nikdy neuslyšímú a hlavně - rychle! A kdo rychle dává-2x dává.
Jen je třeba být maximálně obezřetný, ale to platí u nákupu každé věcí dražší než 100Kč:-) A kor u aut.
o 16.09.2010, 18:38 | deywis
v áčkách sem byl před nedávnem na prohlídce bo sem hledal něco na denní ježdění, hned se mě ujal prodejce, zeptal se mě jakou mám představu, ukázal mi co by šlo za ty peníze vybrat, prolezl se mnou bazar i dílnu, prostě se mi věnoval...

na toto téma jsem mluvil s kamarádem kterej v áčkách dělal 5 let - všude byly před nějakou dobou fámy že v AAA se prodávají zamaskovaný vraky, stáčí se kilometry atd.. říkal, že stáčení kilometrů se tam fakt neděje, ale jestli tam přijede auto už se stočenýma kilometrama, tak s tím nikdo nic nenadělá...

nicméně - dneska bych se nebál koupit tam auto
o 16.09.2010, 19:13 | lišky
já ted hledal Ahlhambru. Jezdil sem Rakousko, Německo a čechy a musím říct, že jsem důvěryhodný autobazar asi teda vůbec nenašel. Nakonec koupeno od soukromníka. A zatím se zdá (ťuky ťuk) že bylo koupeno dobře.
o 16.09.2010, 21:31 | Akordýsek | Upraveno: 2010-09-16 21:44:43
Já jsem bral z aaa za posledních 5 let tak 10 aut a zatím všechno pohoda,sice jsem měl kámoše na výkupu tak ten mě řekl co a jak...Ale projížděl jsem všechny možný bazary a samej vrak a v aaa,jsem to pěkně prošel na zvedáku projel a všechno pohoda..
Né jak v některejch bazarech kde mě jen svezli a ani jsem nemohl řídit dokud auto nezaplatím..
o 16.09.2010, 21:56 | Davados
Nynější auto (Citroen Xsara break 2002 2.0 Hdi) sem koupil od soukromníka na fóru xsara.cz a bylo tam za 45tis.Mělo a má ještě nějaký mouchy (nefunkční klima,lehce bouraný na předek a neni to 100% spasovaný),ale nakonec sem ho usmlouval na 35tis :) a tak mi to zatím tolik nevadí a za měsíc sem s xsarou najezdil 5700km po Praze jako taxi bez výraznějších investic.Za mě tedy asi hledat/nakupovat na fórech tý značky o kterou máš zájem,mnohdy se tam dá dohledat historie závad co na autě řešil...
o 16.09.2010, 22:40 | Fox_cali
jenom se pridam s dotazem, co rikate v uz zminene olomouci na autobazar autosamson?? diky moc
o 17.09.2010, 08:34 | Milhauzz
Pánové, jde vidět, že v AAA se asi zamysleli. Protože moje zkušenosti s nimi jsou poslední dobou taky vesměs pozitivní, ne jako "kdysi".
¨
Před cca 5ti lety jsem sháněl oktávku, projel sem se jednou, a druhou jsem už nemohl, protože mi nutili slevu 5-20tis, no, známe že :) a jednání hrozný.

Naopak v mezičase letošního jara a léta sem oktávku prodával, v AAA mi nabídli celkem normální cenu. Sice ne uplně jak sem si představoval, ale člověk si nesmí plést výkupní a prodejní cenu. Chápu, je to bussines jako každej jinej a je potřeba vydělávat prachy. Nechali sme to tenkrát otevřený, výkup jednal na férovku podle pravidla "ber nebo nech bejt" a všichni spokojení.

Naopak v Eurocaru při výkupu došel zlenivělej ospalej debil, kterej na Oktávku mrlmlal něco v tom, že tyhle auta moc nejedou a podobný kraviny a nabídl výkupní cenu orezlé Felicie. Následně sem se byl podívat na ten jejich autopark, nu, nevybral bych si.

Takže suma sumárum, Eurocar ne - děkuji, AAA - nebál bych se toho, došlo tam ke zlepšení. Sice tam taky člověk najde supr kusy s prasklým sklem a nulovou výbavou, ale takovej je svět.

A poslední na závěr, nedopustím si to. Inzerátům, kde je psáno Top stav, bych se zdaleka vyhnul :) My zaujatí víme své, že :)

o 17.09.2010, 09:19 | Pekys
zaleží co chceš za auto. jestli je to tuctový auto kterých je všude dost, tak bych hledal u soukromníka, prvního majitele s řádně vyplněnou serviskou, kterou bych si aspon po telefonu ověřil.
Bazarum prostě po mym hledaní auta vůbec nevěřim. V AAA to jakztakz jeste ujde, ale taky sem se tam byl podivat na Outbacka, kteryho zrovna lakovali na dilne...
o 17.09.2010, 16:38 | BadyS
já třeba dávám svá auta už pomalu jen do AAA, už nemám náladu dávat inzeráty a čekat na nějakého vymaštěného blbečka, kterému se nelibi to a taková dupka, kdo viděl moje auta ví že jsou v cajku. samože první vykupni cena není nic moc, alekdyž člověk má nastavenou trochu realnou cenu. A jednání naprosta pohoda a ochota, jediné co je že "to vyřídíme za 15minut" a sedí se tam 2hod :-) A jinak za 3dny maji vždy auto prodany, což je super

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3486 sekund.