Navštíveno 714x

Jde nějak komplet zablokovat číslo? jak volání tak semesky? díky.. Telefon mám SE C902
teď jsem toto řešil taky pro jenu paní. Má T-M. mobil nevím, nějaká Nokia... pořád ji někdo otravoval sms a prozváněl, hlavně v noci, tak volala operátorovi, ať ji toto číslo zablokují, kdy ji řekli, ať donese nějaký papír od policie a ihned to zablokují. Takže jsem vytvářel 3 řádkový slint jako č.j. a bylo to..... taky jsem se jí ptal na to, jestli to náhodou neumí její tlf a říkala že ne
třeba moje NOKIA E66 má aplikaci Advanced Call Manager (nebo tak nějak) a tam přesně tyhle věci nastavit jdou... :-)
no já právě nevím jestli to neumí? jestli je nějaká aplikace nebo tak
pohledej tady na foru, nedávno to tu bylo, existují aplikace pro Symbian, sám používám
a co máš za aplikaci pro Symbian? to vyhledávání je nějaké choré...
menovalo se to black list od Handy... Sms to nezablokuje, ale telefon nezvoní
Mcleaner na Symbian umi, o nicem nevis...
Jakou máš verzi Milane? jinak moc díky
Moje mlada tohle ted taky resila na Nokii, protoze ji porad otravuje jeji bejvalej, klido i 40 sms denne. Tak si ho blokla a on zacal psat z netu. :-D
skid: tak ruční blokace :P
mrkni třeba sem
[ Link ] , je tam řada aplikací s black listem
2 Midnite: pouzival jsem verzi 1.4.1 na Nokii E66 (Symbian S60 3rd)
Ten SW ma dost nastaveni a fungoval velmi dobre. Blokovany clovek mi volal nebo psal SMS a ani mi nebliknul displej. Dalo se nastavit, ze mu treba chodila v odpovedi i automaticka SMS.
a jak si to nahrál do mobilu? já stáhl veškeré verze a pokaždé to má příponu .SIS nebo .RDB (nebo tak nějak) a to nejde nainstalovat v mobilu :/