Navštíveno 858x

Chci se zeptat, jestli si zde upravujete piva nějak speciálně. Včera jsem zkoušel 3 kousky a stále nemůžu přijít na to co tomu chybí. Máte nějaké ingredience? díky moc

15.09.2010, 13:21 |
Wasp záleží co je to za pivo =)
Například já jsem se při návštěvě Belgie naučil pít Hoegaardna, kterého točí do namražené sklenice a navrch dávají limetku. Opravdu moc dobre pivo =)
Dále dobré pivo je Leffe, které stačí jenom dobře vychladit. =)
Kup si Pilsner, tam už není důvod něco dále upravovat :o)
No, záleží na náladě když doma "nakládám" na pivo. Někdy dám víc chmele, někdy ne. Nebo při pití mexické dávám někdy s citronem, někdy bez. Není nad to, si vychladit tuplák a pivo.
já ho občas řežu colou, vim sem barbar, ale neni to špatný.
Snoopy: s Hoegaardenem souhlasím s pomerančem. Já momentálně zkouší udělat něco se Stellou Artois, je to vynikající pivo ale rád bych ho nějak vyšperkoval

15.09.2010, 13:44 |
Wasp Midnite: S pomerančem neznám =) Musím vyzkoušet.
Se stellou ti moc neporadim, ta mi moc nechutná, tak ji nepiju =( ale když přijdeš na něco zajímavého určitě dej vědět, rád vyzkouším ;o)
Pivaři :-) Prasata jste .......
Dexter: V Německu jsem dostal pivo s kolou.. To je fakt strašná kombinace :D no nedopil jsem to.
Když už řezat .. tak řezaný Velkopopovický Kozel :P
No, není nad to, příjít do sklepa a vybrat si......jestli mexické, staroanglické, pilsner nebo bitter........paráda. už se těším až bude chladnějc.
co bys chtěl dělat s pivem ???
jako posolit, pocukrovat, přilejt mlíko nebo nasypat pepř ? :)
at ti hnáty upadnou kurvit takovej dobrej mok ! :)
Ještě mě napadá, naposledy jsem zkusil DUFF (
[ Link ] )koupil jsem si dva kousky. Musím říct, že mi opravdu moc chutnal... ale ten večer mi jelo všechno 8-)
No, okraj sklenice maznout limetkovou stavou a opatlat soli, zbytek limety vymackat do pullitru a dotocit nejakym lehcim pivem. Osvezujici a nemas opici.
Doporucuju radne vychlazeny a nenahrazovat limetku citronem.

15.09.2010, 17:24 |
FSAL ja ho teda upravuju idealne tatarakem :)
FSAL: to ovšem není špatný nápad :)

15.09.2010, 18:20 |
koren prolozit to zelenou az absinthem, podle toho jak rychly koma planujes.
v lete jsem pil nejakyho levnejsi radlera a da se. jen si clovek nesmi pripustit ze to je pivo s necim-lepsi je to brat jako vylepsenou citronovou fantu...
když už, tak maximálně když jedu do lesa, tak dolejvat zelenou, až tam je jen ta zelená... ale samotnou zelenou už nepiju, vlstně už ji nepiju vůbec..zlatá kombinace pivo+rum...