Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > trend 24 od Eon - ano/ne?

o Navštíveno 550x o
o 15.09.2010, 13:01 | Petura
nějak stále nemám čas a klid si sednout k nabídce co přišla od eonu, má to cenu se uvazovat na 2roky nebo ne?
mám nějaký standart el. tarif, na elektriku mi doma jede čerpadlo ve studni, lednice, počítač, plynový kotel, mikrovlnka, rychlovarka, trouba a varná deska,
měsíčně mám zálohy cca 1300 a tak nějak to loni stačilo ...
řešite to někdo taky?

o 15.09.2010, 13:12 | rcman
Řešil jsem to nákou dobu a nák jsme se nakonec dohodli že zůstanem u měsíčního placení záloh atd.

Ted teda platíme 3700,- a minulej rok to bylo 4200,- měsíčně. Je to sice pálka. Ale jede na to v celku velkej barák ze třema rodinama. Takže se to rozpočítá a nakonec to ujde.

Uvidíme příští rok co bude za zálohy a jestly ještě bude nákej Eon.
Teta si ten Eon ale zřídila a celkem mě vypočítala že dost ušetřeji. A ted maji stejný náklady jako ty. Tak těžko říct s čeho u těch výpočtů vycházela...
o 15.09.2010, 20:15 | Skid-TDI
My jsme letos odstoupili od Eonu a sli jsme k Bohemia Energie. Priblizne 20% lepsi cenu jsme ziskali. A to v baraku mame i elektricke primotopy. Nejlepsi je, ze uz ti elektrikari se chovaj jak mobilni operatori. Hned z Eonu nam zacali volat a nabizet slevy. :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3991 sekund.