Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > WTF..... ?

o Navštíveno 967x o
o 13.09.2010, 19:58 | Nismo.Power
Už aby jsme vozily jako povinnou výbavu dostatek chechtáků na pokuty.....
[ Link ]

o 13.09.2010, 20:09 | Only_One
náhodou výbornej nápad
o 13.09.2010, 20:13 | Timbo
taky mi tp prijde ok. chovas se v provozu jak mas- nemas se ceho bat. nechovas se tak? zaplatis. nezaplatis? prijdes o papiry protoze se vyhybas trestu.
podle mne logicke spravedlive a ucinne.
o 13.09.2010, 20:18 | X-sat (M)
A můžeš platit kartou ;-) Také vnímám jako pozitivní krok. Ale nevím, jestli to není moc gestapácký :-D
o 13.09.2010, 20:27 | Kesam
No budu spoléhat že mě nechytí :-)Jako doposud.
o 13.09.2010, 20:42 | kozlustechnykus
NAsrata rozmazat.
o 13.09.2010, 20:43 | Nismo.Power
dyt to je totální hovadina .....
argumentovat tim že maj hrozný náklady na rozesílání obsílek apod sou zcestný, takhle budou zavalený dohledávánim plateb lidí který si přišly zpátky pro řidičák protože náhodou neměly u sebe 500 a kvůli tomu budou od druhýho dne bez řp natož pak lidi který to maj jako profesi budou v loji.....
nevim jak vás ale už xkrát sem dostal pokutu za totální pitomosti který nemaj s chovánim v provozu vůbec nic dočinění....
a řek bych že tak u 9 z 10 účastníků provozu si něco soudruzi najdou když budou chtít...
takže nekonec senior v 1,2htp co celej život jezdí podle předpisů a bez havárek bude bez řidičáku páč si nevšim prošlho data na lékárničce nebo mu altzheimer nechal doma občanku ale zrovna jede z lidlu a nemá 500 a důchod je až za 14 dní takže dědo počkejte si 14dní....

nejsem proti tomu přímo, platim víceméně vždy na místě ale taky vodcamcaď pocamcaď.... u nás z tohohle nemůže vzniknout nic jinýho než holubník kor když to budou vykonávat i MP....
o 13.09.2010, 20:56 | Only_One
zrovna u profi řidičů bych to bral za všechno. Je to jejich práce a auto mají mít v pořádku a mají taky jezdit podle předpisů. Nejůčinější přitom bude ta představa že si pak budeš muset jet vyřídit věci přes republiku... lepší jak radar u silnice
o 13.09.2010, 21:09 | RedBaron
Jasný, posilujte policejní stát, lidičky. Čím víc tím líp.
Zajímalo by mě, komu tady policie kdy v životě pomohla.

Mně dali za studentských let docela mastnou pokutu za to, že jsme se byli v noci vykoupat na veřejné venkovní plovárně, potom mi policajt dal pokutu za 56 km/h deset metrů před cedulí konce města a ještě si nechal v kapse doklady pro který jsem jel odpoledne když byl srát se psem na procházce, potom kretén, kterej ovlivnil nehodu která se mi stala 2006 a vůbec nezahrnul do spisu v podstatě korunního svědka, který všechno viděl a kdybych se z toho ve finále nevyodvolával a nepromlčelo se, platil bych 40 litrů a papíry do čistírny za to, že mi maďarskej zmrd s kamionem sešrotoval auto. Nakonec pokuta za to, že jsem jel 159 po poloprázdné dálnici v levém pruhu, přičemž pro správné změření mě policejní auto natvrdo ohrozilo vylétnutím do mého pruhu zpřed auta za nimi. Prostě super :o(

Debilní mediální tažení ve stylu že se "pirát řítil" na prázdný 30 metrů široký dálnici 160 už mi tady fakt leze krkem, vůbec netrestaj blbost. Nedání přednosti, předjíždění přes horizonty a v zatáčkách s dětma na zadních sedadlech, nerozhlédnutí se před změnou pruhu, málem smetení chodce když všichni ostatní zastaví a policie jede kolem a sere na to, tohle nikdo prostě pokutovat nebude. Budou sedět na prdeli a vybírat za rychlost. A ještě tu banda hýkalů bude přitakávat.

No comment.
o 13.09.2010, 21:12 | Nismo.Power
ale taky ne každej "profi" řidič má svoje auto....
messangerové, rozvozy pizzy, kytek apod. maj často auta od zaměstnavatele a sou to takový šroty že by to pomalu nemělo dostat stk ale ty lidi sou tim nucený jezdit a nemaj jinou volbu než prostě dělat tohle když jiná práce neni.... pak bude pykat za to že ho zaměstnavatel nechává rozvážet rohlíky v totálně vorezlý felicii pickup na který nefunguje lautr nic...
zrovna v pátek mi jedna takováhle přistála na servisu že nechce startovat často a když sem se ho ptal jak dlouho si myslí že to auto bude ještě žít tak řikal že s přístupem jeho šéfa asi věčně..... chudák člověk pak
o 13.09.2010, 21:42 | Rudi
A k čemu to povede? no tak pane řidiči, buď Vám tady můžeme sebrat řidičák a bude to za 15tis. pokuty + 6 měsíců zákaz nebo tady dostaneme s kolegou 5tis. všimný a přehlídneme to.
o 13.09.2010, 21:46 | Nismo.Power
no jéje.... sice už těch co berou úplatky nebude tolik jako kdysi ale určitě tu nějaký pořád jsou :)

což mi připomíná že sem dostal asi tak 2 tejdny zpět pokutu taky.... něměl sem malej TP ale měl jsem velkej TP :) dostal sem 200 a platil litrem :))
o 13.09.2010, 22:06 | martin.dusa
"pak ho policie vyhodnotí, případně i rozšíří o další služby" - zatim jsem nikdy při kontrole nic neplatil, tak doufám, že si aspoň budu moct vybrat, když už mě zastavěj... bankomaty se v některejch pr**lích hledaj těžko :)
o 13.09.2010, 22:07 | H-Honza (M)
ja myslim ze to je zase jen moc povyku pro nic.
Za minuly tyden jsem neco malo najezdil, Liberec, Praha, Melnik, Chomutov, dalnice nebo okresky, ve mestech ...
Kolik jsem potkal policejnich kontrol? Zadnou.
Kolik jsem potkal policejnich radaru? Zadny.

Jinak ja nevim, je pravda ze kdyz v rakousku nezaplatim pokutu s tim ze na ni nemam, seberou mi treba kameru, fotak nebo telefon, ktery skonci v nejaky verejny drazbe?

Nicmene ani tohle se me netyka, ja za svoji blbost platim...

Ale docela by meli premyslet o zvetseni kapacit veznic, kdyz vidim tady v prdelakove co by se stalo, tak spousta lidi by prisla o papiry, dal by jezdila, marila rozhornuti, az by za to sli do basy. Silnice by to mozna vycistilo a zklidnilo, ale basy budou praskat ve svech...

Me teda spis zase nasraly ty zabery z Hrenska, zakaz vjezdu, dederoni tam jezdej jakoby nic...
Ceskej policajt nikde, pritom v tom miste by vybral 100 000 za hodinu za vazny prestupek.
Ja zazil dve kontroly v DE s proste jsem jeden z tech co bude tvrdit ze to je schvalne mirena buzerace ze strany nemeckych policajtu, co predvadeji.
Z nasi strany se ale nemec nemusi niceho bat, jemu se tady nic podobneho nestane. Jako me kontrolovali dvakrat, jen namatkova kontrola, a to co predvadeli, tak za prujezd zakazem vjezdu bych mel strach ze me na miste zastrelej nebo zavrou na rok do basy.

o 13.09.2010, 22:09 | .mycTD
ROFL :)
minuly tyden se melo zatocit se zbohatlikama za volantem, tak ted je treba vymytit socky :)
o 13.09.2010, 22:20 | Nismo.Power | Upraveno: 2010-09-13 22:36:40
.mycTD LOOOOL :)))))

Honza : pravda pravda.... na víkend jak končily prázdníny tak bylo hlášeno nevim kolik akcí, zrovna ten víkend sem taky dost najel a opravdu sem nepotkal snad nikde nikoho a ani auta na silnicích.... možná sem je neviděl ale spíš si myslim že nikde nikdo nebyl....

asi zrovna v ten víkend někde kudy sem nejel někdo nechal po opravě vozovky značku "30" tak jich tam bylo dvacet na každym metru neb tam je přece jasnej zisk že ano...
o 13.09.2010, 22:29 | 20bad
to odbrání ŘP za to, že nemáte peníze na místě na zaplacení není ve stejné rovině jako odebrání ŘP za alkohol, drogy a vysokou rychlost. Když Vám takto odeberou ŘP a dostanete náhradní doklad a v uvedené době pokuta stále nezaplatíte není to důvod, aby byl někdo stíhán za maření nebo k odebrání ŘP třeba na půl roku. Jinak už teď je možnost vybírání kaucí u přestupců, a stejně to nikdo nedělá protože je stím hrozně sr...í, tenhle "novej" návrh je úplně zbytečnej
o 14.09.2010, 00:06 | Nismo.Power
jasně že to neni ve stejný rovině o tom se tu nikdo nepře, ale ta logika toho je kor v našem státě postavená na palici....
za chvilku ti seberou psa protože se vysral v parku ?
a náhradní doklad je na dojetí domu leda takže platej ten den stejně tak jako bloček za již obdrženou pokutu aby si už ten den nedostal další za stejnou věc... BTW když pojedu jednou ryhle tak už zbytek dne mám povoleno ? :)))
o 14.09.2010, 08:14 | Rajdlos
se divim, ze se tu zase skoro nekdo malem neposral kvuli nazvu prispevku

jinak navrh celkem dobrej, jestli teda nepovede k vetsi korupci
o 14.09.2010, 08:20 | Veva
no celkem hovadina, plně souhlasím s Nismem!
o 14.09.2010, 08:27 | Kubais
jakmile bude mít každá hlídka platební terminály na kartu tak OK,ale přijít o papíry kvůli tomu že udělám botu(někdy bohužel i nechtěne) a nemám u sebe keš tak to by bylo blbé.
o 14.09.2010, 08:29 | drebb | Upraveno: 2010-09-14 08:45:33
by me zajimalo kolik bude stat cenove vyroba a vypsani nahradniho dokladu, podle me stejne jako doted, nevim, ale je to mega lol. System v CR je uplne na hov*o
o 14.09.2010, 09:11 | X-sat (M)
jj na howno, jen kritizovat a nic kloudného nevymyslet...
o 14.09.2010, 09:40 | Luke_288
nevim, mě to přijde v pohodě. stejně teď vypisujou na každou píčovinu dlouhý protokoly, tak teď vypíše kartičku stejně jako se to dělá s občankou jako náhradní řidičák a než člověk nezaplatí nebo přestupek nezačne nějak řešit, tak mu ho nevrátí. já osobně ač si nemyslim, že jsem nějaká socka, tak v keši s sebou běžně vozim pár stovek, takže flastr např 2500,- na místě z 90% nezaplatim. pokud udělám prokazatelně průser, dostanu přechodnej, zaplatim, vrátěj mi ŘP a jede se dál.
o 14.09.2010, 10:00 | Area51
No to mě zase jednou něco míchlo po ránu.. Fakt buzerace tohle.. Jasně, že za chyby se platí.. ale.. Myslím, že je spousta lidí jako já co hotovost prostě nenosí u sebe, max do par stovek. Peníze mám na kartě a tečka. Takže jak už tady padlo, terminály do každého auta a pak se nad tim návrhem dá uvažovat.

X-sat: Nic kloudného nevymyslet.. Když to je taky težký, Ti co výmýšlet mužou vymýšlej sámé hovadiny a policajti(nic proti tobe) tomu davaj korunu svojim přístupem... Měření 50km/h 10m před koncem obce, jakékoliv měření na naprosto přehledných usecích. Ale aby si policajti došlápli třeba na taxikaře co jezdej jak prasata, stejně tak kamioňáky atd to prostě ne.. Nebo zmíňené předjíždění na horizontu, v zatáčkách atd...
o 14.09.2010, 14:34 | X-sat (M)
V pohodě. Ty jsi viděl někde měřit policajty??? Tak to gratuluji :-D Já maximálně městské strážníky a ti vybírají penízky do "svého", tak se nedivím...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3864 sekund.