Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Na co si dát pozor při koupi domu?

o Navštíveno 869x o
o 13.09.2010, 17:51 | Spirit
Poradte kdo jste kupoval barak?Našel jsem konečne jeden kterej vyhovuje představám naší rodiny,ale bojím se aby jsem pak nelitoval:)Dum je starší zatím ho chcem jako chalupu a časem tam jí i bydlet!Je to tento : [ Link ]

o 13.09.2010, 17:55 | Only_One
stav krovu, stav podlah a spodní stavby. Aby krob nebyl shnilej a do střechy neteklo a aby nebyly podmíčený základy a shnilé podlahy. Ale bude to kasička.. s tím počítej
o 13.09.2010, 18:09 | jura.j
bacha na barák , chudý stavijá nový , bohatý rekonstruuje

[ Link ]
o 13.09.2010, 18:15 | Spirit
krov je luxusní je tam obrovská puda kde se pro vystavbu nemusí nic zvedat,je suchej nebo se tak tváří:)podlahy všude beton práve,že je to až moc pekný:) pak to vemu a zjistím že je to na oko:)))nechci tam bydlet mam byt v praze chci tam jezdit s rodinou na rekreaci a postupne to dělat pak necham byt holce a jdu tam umřít:))
o 13.09.2010, 18:23 | Kesam
Asi jako Jura.J Děda koupil skoro zříceninu za 500 a narval do ní 2 mega ještě dneska tam pořád něco opravujeme.
o 13.09.2010, 21:00 | DaveF
v každym případě je to v hezkym kraji,mám sázavsko rád, na rekreaci super, ale na bydlení nevim nevim. Ono sice D1 je kousek, ale všude to máš daleko a kvůli každý blbosti, s dětma apod. budou denodenně pendlovat 2 auta - pokud hodně neslevíš z "městkých" nároků...

a co se týče peněz...na rekreaci bych to viděl do 0-1M, na bydlení tak kolem 2-2,5M rekonstrukce :-)
o 13.09.2010, 21:01 | DaveF
ale chce to nějakýho stavaře, kterej ti to odhadne s ohledem na tvoje představy a upozorní na potencionální problémy.
o 13.09.2010, 21:12 | DaveF
ale jinak chalupa dle fotek pěkná, sympaticky malá zahrada, garáž, klid...co víc si přát :-)
o 13.09.2010, 21:40 | Spirit
je pekna,ale není to jak když kupujete auto:( jsem z toho uplne rozhozenej:)))Nevím vubec bud si koupit chatičku za 500tis v kolonii nebo dum do ktereho budu sipat kačky!Asi si koupím pořádny auto a stan:))
o 13.09.2010, 22:37 | Dudelina
Dobrý je, že už je to aspoň cihla. Z fotek toho moc vidět není, ale podmáčený to nevypadá - mapy od vlhkosti se skrývají blbě.
I tak ale kouknout pod lina atd. Krov vypadá ještě ok, ale to z fotek taky člověk nevyčte. Nejlíp asi domluvit prohlídku po nějakým slejváku :)
Ještě pohledat případné prasklilny ve zdivu atd.

Každopádně do budoucna na bydlení je to minimálně zateplovák, střešní krytina, výměna rozvodů atd.
o 14.09.2010, 01:36 | Petura
hlavně veškeré domluvy týkající se čehokoli (parkování, příjezdová cesta, pozdější odvoz 1ks nábytku apod...) hodit na papír a podepsat, abys neměl problém jako já když si pak bývalá majitelka nárokovala vodu, nábytek a defakto se chovala naprosto stejně jako když jí to patří akorát byla o měga a kousek bohatší ....
chvilku jsme si dopisovali s právníkem a naštěstí to bylo pro nás v pořádku, ale za ty nervy to nestálo

co se týče rekonstrukce, záleží na tom co všechno chceš mít a jak moc si náročný (jaký materiály a technologie), my nevybírali nic extra a zase nic nejlevnějšího, komplet nový rozvody elektriky, vody, topení a odpadů, místy okopaný omítky ale každá místnost včetně stropu nově štukovaná, na podlahu jsme zvolili všude dlažbu, ve dvou místnostech zůstali původní parkety (obroušeno, zatmeleno naolejováno), do budoucna (už dva roky) mě čekají komplet krovy, střecha, okna a zatřídit patro (podkroví)...
a přesně jak se říká "kdo má chalupu, má prdel v kalupu" :o)
občas si zanadávám, ve smyslu "zlatej panelák", ale když si vzpomenu na rachot po paneláku, hledání místa k zaparkování, apod... tak si vylezu ven na zahradu, nebo si zalezu k autu do garáže a fakt bych neměnil
o 14.09.2010, 07:19 | buddha
Jestli to neni vlhký a ma to v poho střechu tak se neni moc čeho bát. Jak píšou kluci.
Taky už bych chalupu neprodal ani za zlatý prase. Přes tejden vydržim na sídlišti a jak mužu tak jsem do hodinky v ráji :)
Neváhej a kupuj :)
o 14.09.2010, 08:22 | Conan
Co ta říčka vedle, nemůže se vylejt?
A co se stane, když tam hodně naprší, nebudeš tam mít z toho rybníček? Nebo aby tam netekla voda z celý vesnice...
Pak všechno co tam má zůstat zapsat do smlouvy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4922 sekund.