Navštíveno 1182x

Ahoj, potýkám se teď s takovým problémem. V určitých otáčkách mi zvoní ty hliníkové plechy kolem výfuku. Šrouby jsou Dotažené. Chtěl bych to z vrchní části stříknout nějakým tlumícím nátěrem, ale jde o to, aby to vydrželo tu teplotu. Přemýšlel jsem nad Body 950, nebo něco na ten způsob, ale mám strach z té teploty. Máte někdo zkušenost? Díky
Jestli myslis ty plechy co kryjou teplotu od vyfukoveho potrebubi aby to nesla na podlahu, tak to HB BODY 950 (ten struk) na to je OK, tu teplotu tam v pohode vydrzi. Akroat nevim jestli to prestane vibrovat. Ale asi by melo :)
Přesně ty myslím. Myslel jsem, aby to nesmrdělo nebo něco. Ono když se v horku někde zastaví, tak je to docela rozpálený.
přidal bych upevňovací místo nebo nějak zdeformoval, a doufal, že se vibrace přesunou do spektra mimo :-)
Něco tam vrtat a přidávat další šroub se mi nechce. Pokud by to Body vydrželo, tak bych to stříknul a možná ty jednotlivé díly silikonem přilepil k sobě, aby to bylo víc zpevněno. Každopádně díky za radu.